PDA

View Full Version : Deadzones



Goody2019
13-07-2019, 20:46
Hi new here, how do i set the dead zones on pc2? When i first put the disc in i was able to do it now ive started racing i see that i basically have no brakes or steering but now cant seem to find where to set the deadzones again can any1 please help me thanks

blinkngone
14-07-2019, 08:01
269644

Daz555
18-07-2019, 13:59
You need to re-calibrate your wheel and pedals. Deadzones you only play around with if you have a specific concern to address.

antonpaco
23-07-2019, 17:07
usually deadzone on wheel, brake and clutch are always 0. I play PS4 at my home but often I play pc with friends and they have deadzone 0, I do not think is convenient change this setting.