Page 2 of 14 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 132

Thread: WARNING: Backup your Profiles immediately!

  1. #11
    WMD Member JamoZ's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Amsterdam
    Posts
    29
    Count me in aswell

    Dbg 2015-05-11 @ 14.43.zip
    CPU : i7 3770K @ 4.5 Ghz Motherboard : Asus Sabretooth Z77 PSU : Seasonic X-1050 Video Cards : GTX780 RAM : 8GB Corsair Vengance DDR3 OS : Windows 7 64bit Controllers : Logitech G25 + Fanatec Club Sport Pedals V2 Displays : 3x LG 24`s & LG G2 with Dashmeter pro Audio : Creative X-FI fatality , Roccat Cave 5.1 headset

    Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.

  2. #12
    Kart Driver ProRacerMike's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Bedfordshire
    Posts
    22
    Platform
    PC

    Crashing on Replays

    Everytime I try to play a replay Project Cars Crashes back to the Desktop with an Access Violation Error.
    I have tried everything to get the game to run properly but it just will not.
    I am now sick and tired of this and Feel that Steam and Project Cars should let everyone who is having the same problem
    know what they are doing about it.
    Otherwise I want a full refund for the game I purchased via Steam.
    Its not good enough.

    Click image for larger version. 

Name:	Error.JPG 
Views:	346 
Size:	26.5 KB 
ID:	201570
    Last edited by ProRacerMike; 12-05-2015 at 11:46.
    System: HP Compaq 8100 Elite. Intel(r) Core(tm) i5 CPU 750 2.67 Ghz 4 CPU's, 16 Gig Ram.
    Samsung SSD EVO 120GB, WD 2TB + WD 1TB Drives.
    NVidia GeForce GTX750 2 Gb Ram. Windows 7 Pro 64, Sound Blaster X-Fi Go! Pro.
    AOC e2343F Monitor & LG M2262DP Monitor.
    Xbox 360 Controller, G27 Wheel. Broadband 152 Down 20 Up.

    YouTube https://www.youtube.com/user/proracermotorsports
    Facebook https://www.facebook.com/proracermotorsport

  3. #13
    Moderator+WMD 1/2 Member Siberian Tiger's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Rafz, Switzerland
    Posts
    1,191
    Platform
    PC
    Well, i can watch Replays on PC without a Problem so it must be something specific...

    Please attach the Content from the following Folder:

    "X":\Users\"YourUser"\Documents\Project CARS\dbgSession -> Search the File which has the Time Stamp on when +- this Unhandled Exception happend...

    Then the Devs can investigate this Issue...
    Member Status: WMD 1 Senior x3 / WMD2 Gold
    Portable System: Dell XPS 17 Notebook CPU: Intel Core i7-2670QM @2.2 GHZ , RAM: 8GB, GPU: NVIDIA GForce GT555M, HDD: WD 2.5" Notebook 500GB, OS: Windows 7 64-bit,Wheel: Logitech G25, Sound: NVidia Onboard Soundcard
    Gaming System AsRock Z77 Extreme 4 / i7 7700K with Antec H2o 920 Liquid Cooling System / PSU: Be Quiet! Straight Power E9 680W / GPU: MSI Gaming GTX1070 (OC) / RAM: 16GB (4x4GB) Corsair Vengeance / SSD: 250GB Samsung Basic 840 / HDD: 1TB WD Caviar Black / OS: Windows 7 64-Bit / Wheel: Thrustmaster T500RS - Standart GT Rim / Monitor: Epson EH-TW3200 Homecinema 16:9 Full HD Beamer / RacingSeat: Playseat with some Modifications...

  4. #14
    SMS Elmo's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Motor City, Germany
    Posts
    1,114
    Platform
    PC
    We are working on a fix.

    Move this thread to the other reports.
    Before posting a problem, make sure to check our Known Issues Threads: PC / PS4 / XB1

  5. #15
    Kart Driver ProRacerMike's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Bedfordshire
    Posts
    22
    Platform
    PC
    Working on a Fix and getting it Fixed are 2 different things.
    This game is useless at the moment.
    I have sent a zip file of my folder already in a previous post.

    I am now at the point of de-installing Project Cars and Re-doing my hard Drive then re-installing everything
    But to be honest why the heck should I. This is either Steam or Project Cars fault.
    Last edited by ProRacerMike; 12-05-2015 at 11:46.
    System: HP Compaq 8100 Elite. Intel(r) Core(tm) i5 CPU 750 2.67 Ghz 4 CPU's, 16 Gig Ram.
    Samsung SSD EVO 120GB, WD 2TB + WD 1TB Drives.
    NVidia GeForce GTX750 2 Gb Ram. Windows 7 Pro 64, Sound Blaster X-Fi Go! Pro.
    AOC e2343F Monitor & LG M2262DP Monitor.
    Xbox 360 Controller, G27 Wheel. Broadband 152 Down 20 Up.

    YouTube https://www.youtube.com/user/proracermotorsports
    Facebook https://www.facebook.com/proracermotorsport

  6. #16
    Kart Driver
    Join Date
    May 2015
    Location
    nottinghamshire
    Posts
    7
    Platform
    PC
    ive just had a similar thing happen had a few races with the rift on and saved the replays, quit the game turned off the rift reloaded the game in desktop mode went to watch one of the replays and it crashed with this error
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_0571.jpg 
Views:	1 
Size:	243.8 KB 
ID:	201604
    Os: Windows 8.1 Pro 64-bit
    CPU: Intel Core i5 3570K @ 3.40GHz
    RAM: 8.00GB Dual-Channel DDR3
    Mobo: Gigabyte Z77X-D3H
    Gfx: NVIDIA GeForce GTX 970 x2
    ForceWare version: 350.12
    SLI Enabled

  7. #17
    Kart Driver
    Join Date
    May 2015
    Location
    nottinghamshire
    Posts
    7
    Platform
    PC
    Os: Windows 8.1 Pro 64-bit
    CPU: Intel Core i5 3570K @ 3.40GHz
    RAM: 8.00GB Dual-Channel DDR3
    Mobo: Gigabyte Z77X-D3H
    Gfx: NVIDIA GeForce GTX 970 x2
    ForceWare version: 350.12
    SLI Enabled

  8. #18
    Kart Driver
    Join Date
    May 2015
    Posts
    25
    Platform
    PC
    Thanks for the headsup ... it's cheesy to think about the amount of time they have extended before releasing the bugs

    anyways.

  9. #19
    WMD Member MrPix's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Derbyshire, UK
    Posts
    189
    Platform
    PC
    Same for me. Try to view a replay, the loading graphic displays and then the unhandled exception rule appears

    Click image for larger version. 

Name:	ue.JPG 
Views:	330 
Size:	24.9 KB 
ID:	201608

    and the profile (default.sav) is overwritten/wiped.

    I have no Overlays.
    same results windowed and full screen.
    same results overclocked and stock clocks
    same results CPU/GPU forced full power or power saving (C states etc)

    dbgSession.zip

    worked a few weeks back!
    i7 5960X @ 4500Mhz water cooled | 32GB DDR4 @ 2666Mhz | Asus X99 Sabertooth | MSI GTX 1080 FE @ 2062Mhz/11,200Mhz water cooled | Samsung UE65JU7500 65" @ 4K | Oculus Rift CV1 | Win 10 Pro x64 on Samsung 951 M.2 PCIe 3.0 @ x4 | Creative Sound Blaster X-Fi Titanium 5.1 | Onboard Realtek (for SimVibe) | SteelSeried Siberia 800 Wireless Headset | SuperFlower Leadex Platinum 850 | Next Level GTultimate v2 Racing Cockpit | Next Level Motion v3 | Fanatec CSW v2 base | BMW M3 GT2 rim | Porsche 918 RSR rim | Formula Carbon rim | 27cm Round Rim c/w Universal Hub | ClubSport Pedals v3 + dampers | CSS SQ v1.5 shifter | ClubSport Handbrake | Buttkicker Gamer 2 | SimVibe | SLI-Emu/SLIMax Manager

    CSWv2 231/142 Settings: SEn:AUt | FF:65| Sho:100 | AbS:OFF | Lin:OFF | dEA:OFF | drI:003 | For:100 | SPr:OFF | dPr:OFF

    [Project Immersion Website] | [FOV Calculator] | [YouTube] | [Facebook]

  10. #20
    Moderator +WMD 1/2 Member Roger Prynne's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Newquay, Cornwall, UK
    Posts
    5,788
    Platform
    PC
    Never seen this before and it works fine for me... I wonder what you guys have in common?
    Addressing expectations on realism and simulation - Project CARS PC Leaderboards - Learn how to race properly - Forum Resources for Pcars
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    A good explanation of the different tyre types - FFB Guide - Official FFB Guide - A new home for all your setups - How to use the Advance Search
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Mobo: GIGABYTE GA-970A-DS3P AMD 970 ATX | CPU: AMD FX-8350 4.0 GHz (4.20 GHz Turbo) 8x Core | CPU Cooler: Cooler Master V8 | Memory: 16GB DDR3 (1600MHz)
    Graphics: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB GDDR5 - (Driver: 378.66)| Displays: 50" LG 4K UHD TV 3840x2160 @ 60Hz - 24" Monitor 1920x1080 @ 60Hz | PSU: Sea Sonic X - 850 Watt
    Storage: SSD 250GB Samsung 850 EVO x2 - 2TB Western Digital Caviar Green Sata III x2 | Sound: X-FI Xtreme Gamer Fatality Pro + 400W Technics 7.1
    Wheel: G25 & Pedals with Nixim brake mod (NO PROFILER USED) | RIG: Playseat Challenge | OS: Windows 10 Pro 64 bit - Anniversary


Similar Threads

  1. save profiles for different controller?
    By GAT_Montana in forum PS4 - Technical Help & Support
    Replies: 0
    Last Post: 08-05-2015, 08:48

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •