Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 56

Thread: All Lobbies reporting Full or nolonger available

  1. #1
    WMD Member F2kSel's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    334

    All Lobbies reporting Full or nolonger available

    I've reinstalled the game twice now and get the following with both.

    When I first go online everything is fine, I joined about 10 different servers but then I get the odd message Server is Full ect.
    There are clearly slots available so I end up joining another server, however over time I get more and more Full messages until I can't join any of them even If I restart the game.

    Also why do the servers keep vanishing and then popping back again a few minutes later.

    This is really frustrating right now as I can no longer race online.
    System: i5 750 @ 3.4GHz (currently stock 2.66GHz), 16GB RAM, (GTX680 GPU RIP) ,GTX 1060, Gigabyte GA/P55-UD5 Logitech G25 wheel (Falling apart),win7 64/ Win XP 32 SP3, all drivers upto date.
    The following 5 users likes this Post: Heinz Martin, IPonEveryone, monsterZERO, shamblemonkee, Stephan Bozic


  2. #2
    Banned
    Join Date
    May 2015
    Posts
    443
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by F2kSel View Post
    I've reinstalled the game twice now and get the following with both.

    When I first go online everything is fine, I joined about 10 different servers but then I get the odd message Server is Full ect.
    There are clearly slots available so I end up joining another server, however over time I get more and more Full messages until I can't join any of them even If I restart the game.

    Also why do the servers keep vanishing and then popping back again a few minutes later.

    This is really frustrating right now as I can no longer race online.
    I have the same problem. Worked fine until 30 minutes ago. Servers are 80% empty but are not available or have expired. There are almost none to few servers I can join now...

  3. #3
    WMD Member F2kSel's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    334
    Yes it was fine this morning, I had no issues.
    System: i5 750 @ 3.4GHz (currently stock 2.66GHz), 16GB RAM, (GTX680 GPU RIP) ,GTX 1060, Gigabyte GA/P55-UD5 Logitech G25 wheel (Falling apart),win7 64/ Win XP 32 SP3, all drivers upto date.

  4. #4
    SMS Elmo's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Motor City, Germany
    Posts
    1,208
    Platform
    PC
    Maybe a short hick-up on the Steam side. If something like this happens are restart of the game und Steam Client often helps.
    The following user likes this Post: Pr3t3nd3r


  5. #5
    WMD Member F2kSel's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    334
    Quote Originally Posted by Elmo View Post
    Maybe a short hick-up on the Steam side. If something like this happens are restart of the game und Steam Client often helps.
    I restarted the PC and it made no difference.
    System: i5 750 @ 3.4GHz (currently stock 2.66GHz), 16GB RAM, (GTX680 GPU RIP) ,GTX 1060, Gigabyte GA/P55-UD5 Logitech G25 wheel (Falling apart),win7 64/ Win XP 32 SP3, all drivers upto date.

  6. #6
    Banned
    Join Date
    May 2015
    Posts
    443
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by Elmo View Post
    Maybe a short hick-up on the Steam side. If something like this happens are restart of the game und Steam Client often helps.
    Problem solved by itself. Naughty naughty steam :P

  7. #7
    SMS Elmo's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Motor City, Germany
    Posts
    1,208
    Platform
    PC
    Actually I can confirm that I can't join sessions as well in the moment.

    I'll try to get to the bottom of it, but my money is still that is just a little Steam issue that will go away soon.

    Edit: Scratch that, it is working again
    The following 2 users likes this Post: Heinz Martin, Pr3t3nd3r


  8. #8
    Superkart Pilot
    Join Date
    May 2015
    Posts
    185
    Platform
    PC
    Yea, also having the same issue!
    Always shows 50 online games hosted!
    And my league are hosting a session, and I can't see it.
    Managed to join some, but not many.
    Restarted PC twice...

  9. #9
    SMS Elmo's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Motor City, Germany
    Posts
    1,208
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by AndrexUK View Post
    And my league are hosting a session, and I can't see it.
    With that I can help you. You can join them through the Steam Friends list (click on their name -> Join Game). They also can send you an invite from in-game.

    Alternatively you can search through the filter (but be aware at the moment you have to type in the exact name).

  10. #10
    WMD Member F2kSel's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    334
    Quote Originally Posted by Elmo View Post
    With that I can help you. You can join them through the Steam Friends list (click on their name -> Join Game). They also can send you an invite from in-game.

    Alternatively you can search through the filter (but be aware at the moment you have to type in the exact name).

    It is working a little better right now, it also looks like some servers are down but still show in the list. one I was watching has been on for a few hours with just 2 people in the lobby same track.
    System: i5 750 @ 3.4GHz (currently stock 2.66GHz), 16GB RAM, (GTX680 GPU RIP) ,GTX 1060, Gigabyte GA/P55-UD5 Logitech G25 wheel (Falling apart),win7 64/ Win XP 32 SP3, all drivers upto date.

Similar Threads

  1. Replies: 279
    Last Post: 23-03-2017, 20:49
  2. Replies: 210
    Last Post: 11-03-2017, 12:08
  3. Replies: 388
    Last Post: 02-06-2016, 08:28
  4. Multiplayer: Private Lobbies + Search
    By oasis90 in forum XB1 - Technical Help & Support
    Replies: 63
    Last Post: 21-08-2015, 14:19
  5. [XB1] Full price for a beta?
    By Bloyski in forum General Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 09-05-2015, 20:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •