Results 1 to 8 of 8

Thread: Stuck in pit - Practice Session

  1. #1
    Superkart Pilot
    Join Date
    May 2015
    Location
    Manchester
    Posts
    158
    Platform
    PC

    Stuck in pit - Practice Session

    Hello,

    I am currently doing my career and it's the practice session at Catalunya, I have selected to go out and drive but nothing has happened for a few minutes.

    As you can see in my screenshot, I waited for every other car to be released from the pits - but it's not released me still.

    I am on PC, using Xbox 1 Control pad. Thanks

    http://steamcommunity.com/sharedfile.../?id=449159963

  2. #2
    Moderator+WMD 1/2 Member Siberian Tiger's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Rafz, Switzerland
    Posts
    2,028
    Platform
    PC
    Does it also happen if you restart?

    If yes, can you please exactly discribe the Event on Carrer?...
    Member Status: WMD 1 Senior x3 / WMD2 Gold
    Portable System: Dell XPS 17 Notebook CPU: Intel Core i7-2670QM @2.2 GHZ , RAM: 8GB, GPU: NVIDIA GForce GT555M, HDD: WD 2.5" Notebook 500GB, OS: Windows 7 64-bit,Wheel: Logitech G25, Sound: NVidia Onboard Soundcard
    Gaming System AsRock Z77 Extreme 4 / i7 7700K with Antec H2o 920 Liquid Cooling System / PSU: Be Quiet! Straight Power E9 680W / GPU: MSI Gaming GTX1070 (OC) / RAM: 16GB (4x4GB) Corsair Vengeance / SSD: 250GB Samsung Basic 840 / HDD: 1TB WD Caviar Black / OS: Windows 7 64-Bit / Wheel: Thrustmaster T500RS - Standart GT Rim / Monitor: Epson EH-TW3200 Homecinema 16:9 Full HD Beamer / RacingSeat: Playseat with some Modifications...

  3. #3
    Superkart Pilot
    Join Date
    May 2015
    Location
    Manchester
    Posts
    158
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by Siberian Tiger View Post
    Does it also happen if you restart?

    If yes, can you please exactly discribe the Event on Carrer?...
    I am ok after a returning to pit box, but it happens if I restart the whole event, but the event is Historic GT5 pan-europe event. Round 2/3
    Last edited by Westbeef; 25-05-2015 at 16:56.

  4. #4
    Moderator+WMD 1/2 Member Siberian Tiger's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Rafz, Switzerland
    Posts
    2,028
    Platform
    PC
    Hmm, Interesting...

    I'm sure i also had participated at this Event and it didn't happen to me...

    I will have to double Check that...

    Thanks
    Member Status: WMD 1 Senior x3 / WMD2 Gold
    Portable System: Dell XPS 17 Notebook CPU: Intel Core i7-2670QM @2.2 GHZ , RAM: 8GB, GPU: NVIDIA GForce GT555M, HDD: WD 2.5" Notebook 500GB, OS: Windows 7 64-bit,Wheel: Logitech G25, Sound: NVidia Onboard Soundcard
    Gaming System AsRock Z77 Extreme 4 / i7 7700K with Antec H2o 920 Liquid Cooling System / PSU: Be Quiet! Straight Power E9 680W / GPU: MSI Gaming GTX1070 (OC) / RAM: 16GB (4x4GB) Corsair Vengeance / SSD: 250GB Samsung Basic 840 / HDD: 1TB WD Caviar Black / OS: Windows 7 64-Bit / Wheel: Thrustmaster T500RS - Standart GT Rim / Monitor: Epson EH-TW3200 Homecinema 16:9 Full HD Beamer / RacingSeat: Playseat with some Modifications...

  5. #5
    Superkart Pilot
    Join Date
    May 2015
    Location
    Manchester
    Posts
    158
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by Siberian Tiger View Post
    Hmm, Interesting...

    I'm sure i also had participated at this Event and it didn't happen to me...

    I will have to double Check that...

    Thanks
    I restarted the event and it has the exact same issue sorry - to fix the issue I can select "return to pit box" and then I can release to the track.

  6. #6
    Superkart Pilot
    Join Date
    May 2015
    Location
    Manchester
    Posts
    158
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by Westbeef View Post
    I restarted the event and it has the exact same issue sorry - to fix the issue I can select "return to pit box" and then I can release to the track.
    Sorry I have also just returned to pits mid-session and it wont release me back to the track.

  7. #7
    Kart Driver
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Pretoria
    Posts
    8
    Platform
    PC
    Also happening to me. Its not a game breaker but it really is just irritating and takes you out of the fun.

  8. #8
    Moderator Sankyo's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    The Netherlands
    Posts
    8,203
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by VertigoBro View Post
    Also happening to me. Its not a game breaker but it really is just irritating and takes you out of the fun.
    Also Catalunya? Are you playing on PC?
    CPU i7 7700K | RAM Corsair 16GB 2400MHz | GPU Asus GTX1080 Ti OC 11GB | Mobo Asus Strix Z270H | Audio SB Zx @ 5.1/AKG K401 | OS Win 10 x64 | Screen LG 27EA63V-P 27" 1920x1080 | Controllers Fanatec CSW v2.5 + UH, CSP v3, CSS SQ, CSH | Misc TrackIR 4 Pro, Playseat Revolution, DS button box

    With the right to say what you think comes the obligation to think about what you say.
    I'd rather have questions that cannot be answered than answers that cannot be questioned - Richard Feynman
    Teach how to think, not what to think

Similar Threads

  1. Replies: 24
    Last Post: 16-02-2016, 01:28
  2. How to quick restart session e.g. race session?
    By davider in forum Multiplayer
    Replies: 8
    Last Post: 01-08-2015, 14:31
  3. Load up stuck
    By Paul Merrifield in forum XB1 - Technical Help & Support
    Replies: 2
    Last Post: 24-05-2015, 14:04
  4. Warm Up, Practice & Practice
    By gbm in forum General Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 24-05-2015, 10:54
  5. Practice Session
    By Firefox02 in forum Project CARS on Playstation 4
    Replies: 6
    Last Post: 08-05-2015, 11:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •