Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 31 to 40 of 55

Thread: DIY ButtonBoxV2 How-To and Sketch for the Community FOR FREE

  1. #31
    Superkart Pilot memoric77's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Bochum, Germany
    Posts
    159
    Platform
    PC

    I think, its not the complete error message.

    -> 'Keyboard' not found. Does your sketch include the line '#include <Keyboard.h>'?

    You have to expand the sketch and all is fine (it depends on the used arduino IDE, I dont need this ad):

    Code:
    ... 
         Print Screen = 0xCE
     * -------------------------------------------------------------------------
     */
    
    #include <Keypad.h>
    #include <Keyboard.h>
    
    const byte ROWS = 5; // Five rows  //25 Buttons
    const byte COLS = 5; // Five columns
    ...
    Put the pedal to the metal
    PSN/Steam/etc. ID: memoric77 | http://www.virtualracing.org/
    PS4 | SAMSUNG 55" UE55F6500 & Oculus Rift CV1 | Playseat Challenge + DIY Bodyshaker, ButtonboxV3 https://www.youtube.com/watch?v=A79LLmI4IBY|
    FANATEC CSP V2 + CSP V2 PEDAL + TM TH8A SHIFTER
    The following user likes this Post: GForce


  2. #32
    Superkart Pilot GForce's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    @Home :-)
    Posts
    559
    Platform
    PS4
    Quote Originally Posted by memoric77 View Post
    I think, its not the complete error message.

    -> 'Keyboard' not found. Does your sketch include the line '#include <Keyboard.h>'?

    You have to expand the sketch and all is fine (it depends on the used arduino IDE, I dont need this ad):

    Code:
    ... 
         Print Screen = 0xCE
     * -------------------------------------------------------------------------
     */
    
    #include <Keypad.h>
    #include <Keyboard.h>
    
    const byte ROWS = 5; // Five rows  //25 Buttons
    const byte COLS = 5; // Five columns
    ...
    I had the same issue when I used your sketch for the first time, I assume, you don't have the issue because you created the sketch and everything is included within your Arduino IDE.
    I wanted to test this again, but the link to the sketch is not public anymore, I get a google message like, "you don't have permission - ask the owner".

    Could you please re-publish the sketch for us?
    Thanks and cu
    GForce
    PCars on PS4 with G29 Wheel, G27 Shifter and a DIY Bluetooth Botton Box on a Playseat Evo Top Gear edition

    Playseat Challenge for Sale - Shipping within Germany, France, Switzerland possible -> PM me if interested!

  3. #33
    Superkart Pilot GForce's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    @Home :-)
    Posts
    559
    Platform
    PS4
    Quote Originally Posted by GForce View Post
    I had the same issue when I used your sketch for the first time, I assume, you don't have the issue because you created the sketch and everything is included within your Arduino IDE.
    I wanted to test this again, but the link to the sketch is not public anymore, I get a google message like, "you don't have permission - ask the owner".

    Could you please re-publish the sketch for us?
    Thanks and cu
    GForce
    One addition input on this, I realized, when you have selected the wrong Arduino Board in IDE, the error message appears also with the additional line #include <Keyboard.h>.
    Only Arduino Leonardo and Micro can handle the Keyboard Library.

    Cu
    GForce
    PCars on PS4 with G29 Wheel, G27 Shifter and a DIY Bluetooth Botton Box on a Playseat Evo Top Gear edition

    Playseat Challenge for Sale - Shipping within Germany, France, Switzerland possible -> PM me if interested!

  4. #34
    Kart Driver
    Join Date
    May 2015
    Posts
    54
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by GForce View Post
    One addition input on this, I realized, when you have selected the wrong Arduino Board in IDE, the error message appears also with the additional line #include <Keyboard.h>.
    Only Arduino Leonardo and Micro can handle the Keyboard Library.

    Cu
    GForce
    Always learning. I have to install the keypad instruction in library and add instruction keybord to the code also. After that i could compile the code.

  5. #35
    Superkart Pilot GForce's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    @Home :-)
    Posts
    559
    Platform
    PS4
    Quote Originally Posted by Ajnn View Post
    Always learning. I have to install the keypad instruction in library and add instruction keybord to the code also. After that i could compile the code.
    Good to hear that it is working now!

    Cu
    GForce
    PCars on PS4 with G29 Wheel, G27 Shifter and a DIY Bluetooth Botton Box on a Playseat Evo Top Gear edition

    Playseat Challenge for Sale - Shipping within Germany, France, Switzerland possible -> PM me if interested!

  6. #36
    Kart Driver theequalizer33's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Posts
    80
    Platform
    PS4
    This is cool well done !! sent a request for the sketch if thats ok
    PS4/GT Omega RS9/T300RS/T3PA/TH8A/28GT&F1

  7. #37
    Kart Driver
    Join Date
    May 2015
    Posts
    54
    Platform
    PC
    Hi memoric, nice work and amazing layout. Your rotary switch is a rotary switch 2 pole 6 position? How did you wiring then?

  8. #38
    Superkart Pilot memoric77's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Bochum, Germany
    Posts
    159
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by Ajnn View Post
    Hi memoric, nice work and amazing layout. Your rotary switch is a rotary switch 2 pole 6 position? How did you wiring then?
    Hi Ajnn, no, its a 3P3T rotary switch. Have a look at Aliexpress.com
    Put the pedal to the metal
    PSN/Steam/etc. ID: memoric77 | http://www.virtualracing.org/
    PS4 | SAMSUNG 55" UE55F6500 & Oculus Rift CV1 | Playseat Challenge + DIY Bodyshaker, ButtonboxV3 https://www.youtube.com/watch?v=A79LLmI4IBY|
    FANATEC CSP V2 + CSP V2 PEDAL + TM TH8A SHIFTER

  9. #39
    Superkart Pilot memoric77's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Bochum, Germany
    Posts
    159
    Platform
    PC
    iRacing Edition:
    Click image for larger version. 

Name:	20160319_124513.jpg 
Views:	16 
Size:	205.8 KB 
ID:	230284

    New look
    Click image for larger version. 

Name:	20160321_215231.jpg 
Views:	0 
Size:	165.2 KB 
ID:	230285
    Put the pedal to the metal
    PSN/Steam/etc. ID: memoric77 | http://www.virtualracing.org/
    PS4 | SAMSUNG 55" UE55F6500 & Oculus Rift CV1 | Playseat Challenge + DIY Bodyshaker, ButtonboxV3 https://www.youtube.com/watch?v=A79LLmI4IBY|
    FANATEC CSP V2 + CSP V2 PEDAL + TM TH8A SHIFTER
    The following 2 users likes this Post: GForce, Pyromaniak666


  10. #40
    Kart Driver
    Join Date
    May 2015
    Posts
    54
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by memoric77 View Post
    Hi Ajnn, no, its a 3P3T rotary switch. Have a look at Aliexpress.com
    Thank You memoric77. Well in project cars if we have the seat in the minimum back position i have to "click" 10 or 12 to times to push them to their maximum front position. I have to test with the rotary switch that i have but i think that i could push only 6 times. Thanks anyway.

Similar Threads

  1. Visual Studio 2015 Community Edition (Free) - Just Released
    By MikeyTT in forum Third-Party Apps & API Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 21-03-2016, 20:47
  2. Free Practice & Community Events Linked?
    By C4RL05_D4NG3R in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 31-07-2015, 11:30
  3. Races every night, clean racing, fun community, free events with cash prizes
    By kjs994 in forum PS4 - Multiplayer Event Planning
    Replies: 0
    Last Post: 10-07-2015, 07:59
  4. Pure Racing Community - New Community, Easy To Sign Up!
    By PureRacingCommunity in forum Multiplayer
    Replies: 0
    Last Post: 26-05-2015, 10:33
  5. Replies: 7
    Last Post: 11-05-2015, 22:17

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •