Page 13 of 33 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 121 to 130 of 329

Thread: Custom Liveries Tool - Livery Manager and Livery Package Export

  1. #121
    Superkart Pilot McKiernan's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Dublin
    Posts
    264
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by Doktor_Drift View Post
    Seems to be all cars. I've tried Formula A with downloaded skins and your test skins. Main car i'm wanting to change is the Ford Falcon FG. Have tried Stock Car and Ford Escort too. All have same issue. Whenever i use the tool with a custom skin (or even a vanilla skin and nothing else), it happens. If i disable everything the problem goes away. If i use the single custom livery method built into the game with vanilla AI cars, it works fine. Got me all confused. This is my first post ever in the forums - i can usually figure this stuff out myself but nah, not this time Download was quick and seemed fine. I extract with 7-Zip and run everything as admin. Everything seems to be fine and plays fine except these missing/invisible visuals...
    Just a thought, but is it possible that the resolution of your custom liveries is set too high? For example many of my custom livery .dds files are at 4096x4096 which my PC runs fine, although the recommended resolution is 2048x2048. Just trying to eliminate possible issues here.
    "The more I practice, the luckier I get"

  2. #122
    Kart Driver
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    11
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by McKiernan View Post
    Just a thought, but is it possible that the resolution of your custom liveries is set too high? For example many of my custom livery .dds files are at 4096x4096 which my PC runs fine, although the recommended resolution is 2048x2048. Just trying to eliminate possible issues here.

    Not sure. I haven't made any skins myself, just downloaded them and they all work as a single custom livery and crowtrobot's demo skins have the same issue..... and they all appear fine on AI cars. Seems strange that i'm the only one with this problem. Give me a white textures problem that i can fix lol. They work, they load, but only once. Second session or replay and BAM, invisible parts

    Just to be clear. All skins load in the menu. I pick a car and start a practice or qualifying. Skins load fine. i can do 40 laps and return to pits - still fine. Only when i watch a replay or start the next session, do car parts go invisible. Skin is still there on the rest of the car and on all AI cars, just a missing bumper or bonnet on my car - it's never the doors, windows, lights, roof or wheels, only ever front or rear bumper and bonnet or boot - sometimes one, sometimes all of them
    Last edited by Doktor_Drift; 28-02-2016 at 13:34.

  3. #123
    Superkart Pilot McKiernan's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Dublin
    Posts
    264
    Platform
    PC
    Damnit I'm outta guesses then, hope you can get it sorted.
    "The more I practice, the luckier I get"

  4. #124
    WMD Member crowtrobot's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    623
    @doctor drift:

    Have you tried Reset All and adding again? It's really odd that it works fine for one session but not another. Sounds like parts are getting unloaded from memory somehow. I may have an idea, will PM you with a file.
    i7 5820k @ 3.8 | EVGA GTX780Ti | MSI X99 SLI Plus | 16GB DDR4@2400 | EVGA 750 W | W10 x64 | Thrustmaster T300 | HTC Vive

  5. #125
    WMD Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    4
    Hello guys ! this tool is great i've made my personal gt3 grid for all gt3 in game and it works ! but when i want to race with the custom grid all ai cars are white :/ how can i make this work because i follow every steps and liveries works for my car and custom grid tool is before custom liveries in jsgme don't really understand :/

  6. #126
    Superkart Pilot McKiernan's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Dublin
    Posts
    264
    Platform
    PC
    I think Mediafire hates me. I suspect I'm getting a corrupted download again as when I use the tool everything is fine until I load a custom livery folder. Once I click on a folder to load (e.g. aston_martin_vantage_gt3) the tool closes. I have not done anything differently to the previous version which worked perfectly.
    "The more I practice, the luckier I get"

  7. #127
    Kart Driver
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    11
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by crowtrobot View Post
    @doctor drift:

    Have you tried Reset All and adding again? It's really odd that it works fine for one session but not another. Sounds like parts are getting unloaded from memory somehow. I may have an idea, will PM you with a file.
    Yes, i've tried resetting each livery set and resetting all to no avail Will check my PM

    Your paktest didn't have any apparent effect, crowtrobot Same issue is present

    Also, i greatly appreciate any help you've given and will give me, crow, thank you.
    Last edited by Doktor_Drift; 28-02-2016 at 18:59.
    The following user likes this Post: McKiernan


  8. #128
    Superkart Pilot McKiernan's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Dublin
    Posts
    264
    Platform
    PC
    I take it back, Mediafire might hate me, but the download wasn't the problem, just loading the Aston Martin GT3 liveries seems to be the issue, the other cars worked fine. Puzzled.
    "The more I practice, the luckier I get"

  9. #129
    Superkart Pilot Shadowoff's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Lower Saxony
    Posts
    512
    Platform
    PC
    Hey,
    I dont downloaded the new version, 'cuz everything worked fine for me with the old version.
    I love both of your tool's, this weekend I drove 24h Nordschleife (GT3, GT4, Clio Cup) just with real liveries (VLN & 24H) and it was AWESOME. I'm in the Z4 (Marc VDS) won, Rowe (SLS) went second and third place was the R8 (WRT). In GT4 BMW won aswell, then too Aston Martin GT4's. Next 24h race: Spa =3
    I'm sorry for my bad english...

  10. #130
    WMD Member crowtrobot's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    623
    Quote Originally Posted by Doctor FrK View Post
    Hello guys ! this tool is great i've made my personal gt3 grid for all gt3 in game and it works ! but when i want to race with the custom grid all ai cars are white :/ how can i make this work because i follow every steps and liveries works for my car and custom grid tool is before custom liveries in jsgme don't really understand :/
    I've just tested with Stockcar 90 and the included FA liveries - worked.

    Order was:
    - Make Livery modifications using the Custom Livery Tool.
    - Activate Custom Livery Tool via JSGME.
    - Run Custom Grid Tool. Click Activate, leave running.

    Click image for larger version. 

Name:	2016-02-28_00002.jpg 
Views:	5 
Size:	248.9 KB 
ID:	228517

    Quote Originally Posted by McKiernan View Post
    I take it back, Mediafire might hate me, but the download wasn't the problem, just loading the Aston Martin GT3 liveries seems to be the issue, the other cars worked fine. Puzzled.
    Double check that the Aston GT3 directory doesn't have any files with funny characters, trailing spaces, or any additional material like -copy files or .jpgs or something. I had to tighten up control on the file naming in the last version, but I clearly didn't do a good enough job handling unexpected inputs. Will be making this more robust in the future.
    i7 5820k @ 3.8 | EVGA GTX780Ti | MSI X99 SLI Plus | 16GB DDR4@2400 | EVGA 750 W | W10 x64 | Thrustmaster T300 | HTC Vive

Similar Threads

  1. Replies: 52
    Last Post: 03-07-2016, 15:22
  2. Custom Livery Question
    By EvoM3 in forum eSports
    Replies: 6
    Last Post: 22-01-2016, 11:32
  3. Custom livery in multiplayer mod
    By david42fr in forum Multiplayer
    Replies: 19
    Last Post: 03-09-2015, 17:02
  4. Solo Race Livery settings - How do you apply and set a livery for a vehicle?
    By Warren1571 in forum Project CARS on Playstation 4
    Replies: 5
    Last Post: 26-06-2015, 17:49
  5. Can't change to custom Livery
    By Westbeef in forum PC - Technical Help & Support
    Replies: 1
    Last Post: 06-06-2015, 22:35

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •