Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 71

Thread: Streamer's Help: Standings & Relative & Inputs Overlay v0.1.4

  1. #21
    WMD Member M4MKey's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    France
    Posts
    251
    Hmmm. this is working until I click on my game window and it goes behind. It seems to work for other apps. Maybe Windowed borderless is doing something here ^^'

    Also, the window created by this tool is bigger than what is written inside o_o.
    Intel i7 4770K o/c @ 3.9Ghz | Gigabyte 1080ti Xtreme | 16Go DDR3 17000 // TS-PC Racer with fanatec ClubSports Pedals
    The following user likes this Post: TonyR


  2. #22
    Superkart Pilot
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    155
    Platform
    PC
    Try using the borderless gaming link I posted.

  3. #23
    GT5 Pilot inthebagbud's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    all over the place like my driving!
    Posts
    1,692
    Platform
    PC
    ]CPU:i7 8700K | RAM:Corsair 16GB 3000MHz | GPU:Asus ROG GTX1080 Ti 11GB | Board:Asus Rog Strix Z370-E | Win 10 x64 |
    SEn:Aut | FF:100 | Sho:100 | Abs:50 | dri:0.03 | For:100 | SPr:100 | dPr:Off | brF:100|
    FFB: JS Low Comp 100|50/60|50/40|25 plus anti jolt | RAW 100/77/30/50 |
    Playseat® Alcantara| Fanatec ClubSport Wheel Base V2, Wheel Rim GT, Pedals V3 ,Shifter SQ
    The following user likes this Post: TonyR


  4. #24
    WMD Member TonyR's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    288
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by M4MKey View Post
    Hmmm. this is working until I click on my game window and it goes behind. It seems to work for other apps. Maybe Windowed borderless is doing something here ^^'

    Also, the window created by this tool is bigger than what is written inside o_o.
    Okay, that's odd. So probably it doesn't like the windowed borderless tool. Does it work when you are just trying normal windowed?

    Can you send me a screenshot what you mean with the 2nd thought?

  5. #25
    WMD Member TonyR's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    288
    Platform
    PC
    New version v0.1.2 (18.02.2016) (only minor changes)

    Changelog:
    - Changed purpose of Gap display in timings.html for non-race sessions (now total laps).
    - Removed lapping/lapped color codes from relative.html in non-race session.
    - Added correct track length parameter to relative (before it was calculated)
    - Corrected viewed participant in relative when just standing around in non-race sessions

  6. #26
    Superkart Pilot
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Uldum, Denmark
    Posts
    197
    Platform
    XBOX1
    Hi Tony, this looks awesome, great work

    A few questions:

    1. is it PC only ? (shared memory)
    2. will it work with replays ?
    The following user likes this Post: TonyR


  7. #27
    WMD Member TonyR's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    288
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by BulletEyeDK View Post
    1. is it PC only ? (shared memory)
    2. will it work with replays ?
    1. Yes, for now. Lars said he wants to integrate UDP into his tool so that would make it usable for me as well and I can extend to consoles and have the additional information.

    2. It does work, kind of. Unfortunately the data is very faulty in your average replay so the "inputs.html" is the only really useful feature there. See here (positions and relative put out wrong data after a few laps, I don't know the reason):

    The following user likes this Post: BulletEyeDK


  8. #28
    WMD Member TonyR's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    288
    Platform
    PC
    Changelog:
    v0.1.3 (20.02.2016):
    - Added rolling standings (moving_standings.html) (see at 0:57 in the video, on top)
    - Added position changes during the race compared to quali (can be omitted by a simple display:none in the css class td.colPosChange

    The following user likes this Post: FR-Alan


  9. #29
    Superkart Pilot
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    155
    Platform
    PC
    Hey Tony! Would it be possible to make an alternative standings where the gaps are cumulative and only updated after each sector?

    I was thinking something like:

    01 Driver Name - Lap No.
    02 Driver Name - +x.x (Appears after each sector is finished and stays for ~5 secs)
    03 Driver Name - +x.x (Same as above but time difference from 1st, instead of difference from 2nd)

    Just a suggestion not sure if it's even possible! Am really enjoying it as is though! Thanks a lot!
    The following user likes this Post: TonyR


  10. #30
    Superkart Pilot
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Uldum, Denmark
    Posts
    197
    Platform
    XBOX1
    Hi Tony, thanks for the further info, im hoping for UDP support as you explained
    The following user likes this Post: TonyR


Similar Threads

  1. [FFB] Experiments with Relative Adjust parameters
    By tpw in forum General Discussion
    Replies: 79
    Last Post: 23-09-2015, 19:23
  2. Penalty relative to what you cut.
    By fa-racing in forum General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-07-2015, 22:12
  3. Driver Network standings
    By seamastergmt in forum Project CARS on Playstation 4
    Replies: 0
    Last Post: 15-06-2015, 04:52
  4. 4 Streamer - GamesRocket Cup auf HitBox.TV [PLÄTZE FREI] [Gewinne] [GER]
    By DaddelJunkie in forum PC - Multiplayer Event Planning
    Replies: 0
    Last Post: 12-06-2015, 08:42
  5. Steering lock relative to physics for gamepads
    By ThaJay in forum Feature Suggestions
    Replies: 7
    Last Post: 08-06-2015, 17:41

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •