Results 1 to 10 of 10

Thread: Invalid Laptime on Leaderboard or bug?

  1. #1
    Rookie
    Join Date
    May 2015
    Posts
    4
    Platform
    PC

    Talking Invalid Laptime on Leaderboard or bug?

    Hey guys,

    just finished my first challenge to get on top of the leaderboard with the Mercedes Benz 190E Evo2 DTM on the Nürburgring Nordschleife (almost)...
    Cause when I open the Leaderboard, one guy is faster than me by a fraction of 7 minutes...

    Here the leaderboard: click here!

    Is that a visual bug so that Gürkan drove a 07:15:779 or why is that?

    I would love to challenge Gürkan for the last few tens of a second, but there is no point in doing it, when I can't get to the top anyways.

    See you guys on the track.

    Yoda1285

  2. #2
    GT4 Pilot AbeWoz's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    New York
    Posts
    2,583
    Platform
    PC
    its a bug. IMO the leaderboards need a complete wipe when the GOTY comes out. Start fresh.
    ***ALL MY TIRE RELATED DISCUSSION ARE REFERRING TO MODERN GT/LMP TIRES***
    PC Rig: intel i7-6700k @ 1.21 gigawatts of electricity | Gigabyte Z170X G1 Gaming | EVGA 1080 Ti SC2 Gaming | Fanatec CSL Elite Base | CSL Elite Load-Cell Pedals | Formula F1 2018 Wheel
    Other endeavours: lacrosse, hockey, snowboarding, DCS F/A-18C
    The following user likes this Post: Boskapongen


  3. #3
    Rookie
    Join Date
    May 2015
    Posts
    4
    Platform
    PC
    That would be great, but the competition would be smaller cause many good drivers wouldn't bother anymore to set a time again and again if the board gets wiped again and again...

    The best improvement to the TT mode would be if everyone gets the same setup. That would make things way more fun and compareable.

  4. #4
    Superkart Pilot
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    130
    Platform
    PC
    A fixed setup maybe ? are you ?
    ...
    ...
    I m jokking of course. Just read the forum and you ll find answers

  5. #5
    WMD Member mulkkensson's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    22
    Platform
    PC

  6. #6
    WMD Member AdrianoJP's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Torino
    Posts
    9
    Platform
    PC
    Fact is that the basic setups are so far from the effective ones that it would be very limiting! Either they improve the baselines or I don't know...
    I have 08:22.515 at Nurburgring Combined w/Z4GT3 and a guy has -10 seconds! a time I really can't see where I am loosing out there...
    XXx_AdrianoJP_xXX Intel i7 3930k@4,6ghz_24/home, Rampage IV Extreme, full EK water 4x120, 970AsusStrix, XonarPhoebus, 256SSDCorsair, 40''SonyW905, 24''Dell2411hb, Fanatec CSW v.1,5, Fanatec Clubsport Pedals V3, Bespoke Handbrake

  7. #7
    WMD Member beetes_juice's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    VA
    Posts
    1,048
    Platform
    PC
    10 seconds gap on the Nords is not out of reach in any car. +180 some corners over there, time can be made up one corner at a time.

    Default setups are purposed for a balanced and safe race setup. Would be nice to have a section of leaderboards with only default setups allowed but just adds to the leaderboard count (limited by PSN/XB1/Steam). To me, a default setup leaderboard defeats the purpose of TT mode; yeah everyone is somewhat on a level playing field but the purpose of TT is to go the fastest.

    Plus we have the Nvidia series running that is dedicated to default setups, run some laps in there to see where you stack up.
    Project CARS 2 Driver Eye Youtube Playlist
    Current Rig: Monitor: Sharp 42" LED | VR: Oculus Rift CV1 | CPU: i7-6700k @ 4.0GHz | GPU:STRIX 1080TI OC | MB: ASUS Z170 PRO GAMING | Drives: Samsung 850 EVO 500 GB M.2 + Samsung 850 EVO 500GB SSD + WD BLACK SERIES 1TB 3.5 | RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB @ 3200MHz | Case: Phanteks Enthoo Pro | PSU: EVGA 850W G2 80+GOLD
    Hardware: Wheel: FAN PC HUB | Pedals: FAN V2 | Rim: FAN GT US
    The following user likes this Post: cluck


  8. #8
    GT5 Pilot
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    1,165
    Platform
    PC
    They should delete the obvious bugs, like top 3 here http://pcars.13ms.de/#/times/4241994684.
    Win 10 64//4.5g i7 Kaby Lake//gtx Titan x pascal//16gb 3200ram//Asus Maximux Hero IX//Oculus Rift//T300rs//TH8A

  9. #9
    WMD Member AdrianoJP's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Torino
    Posts
    9
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by rosko View Post
    They should delete the obvious bugs, like top 3 here http://pcars.13ms.de/#/times/4241994684.
    Yes exactly!
    Then look at my time with Formula A Nurburging Combined (http://cars-stats-steam.wmdportal.co...3048&vehicle=0)!
    I assure you there is almost nothing left in the car, setup and driving wise, but that guy posts a 18 second gap!?!
    XXx_AdrianoJP_xXX Intel i7 3930k@4,6ghz_24/home, Rampage IV Extreme, full EK water 4x120, 970AsusStrix, XonarPhoebus, 256SSDCorsair, 40''SonyW905, 24''Dell2411hb, Fanatec CSW v.1,5, Fanatec Clubsport Pedals V3, Bespoke Handbrake

  10. #10
    WMD Member AdrianoJP's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Torino
    Posts
    9
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by beetes_juice View Post
    10 seconds gap on the Nords is not out of reach in any car. +180 some corners over there, time can be made up one corner at a time.
    Yes, you are right that you can improve at each corner, but it depends where you are trying to improve from! At the levels of setup and driving limit we are at the top of the leaderboard, it really tough! Can you take 10 seconds off my time?
    XXx_AdrianoJP_xXX Intel i7 3930k@4,6ghz_24/home, Rampage IV Extreme, full EK water 4x120, 970AsusStrix, XonarPhoebus, 256SSDCorsair, 40''SonyW905, 24''Dell2411hb, Fanatec CSW v.1,5, Fanatec Clubsport Pedals V3, Bespoke Handbrake

Similar Threads

  1. How can i use bigger fonts in laptime table or use black bacgruond?
    By fix_Y in forum PC - Technical Help & Support
    Replies: 4
    Last Post: 13-06-2015, 20:36
  2. White tires on track causes invalid laptime
    By Olijke Poffer in forum XB1 - Technical Help & Support
    Replies: 6
    Last Post: 02-06-2015, 12:38
  3. Is there going to be a fix for invalid laptime?
    By cossie29 in forum Project CARS on Playstation 4
    Replies: 38
    Last Post: 02-06-2015, 01:01
  4. Laptime wont stick
    By Bleis in forum PC - Technical Help & Support
    Replies: 5
    Last Post: 26-05-2015, 14:54
  5. Invalid Lap Time
    By ProRacerMike in forum Feature Suggestions
    Replies: 9
    Last Post: 17-05-2015, 12:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •