Results 1 to 5 of 5

Thread: Mandatory Pit

  1. #1
    Kart Driver PatrickRosa's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Curitiba
    Posts
    53
    Platform
    PC

    Question Mandatory Pit

    Hello dear friends...
    Does anyone know why can't I set a mandatory pit stop on a private multiplayer session?
    Is anything that i need to setup?



    Thank you,
    Patrick

  2. #2
    Superkart Pilot cmch15's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Posts
    577
    Platform
    PS4
    Hi Patrick, do you have your event set to time rather than laps? It seems to blank it out when set to time.

  3. #3
    Kart Driver PatrickRosa's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Curitiba
    Posts
    53
    Platform
    PC
    Hi dude...
    I aways use time... should I use laps?

    Thank you

    Patrick

  4. #4
    Superkart Pilot cmch15's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Posts
    577
    Platform
    PS4
    Yes, laps unlocks the mandatory pit option.

  5. #5
    Kart Driver PatrickRosa's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Curitiba
    Posts
    53
    Platform
    PC
    Thank you!

Similar Threads

  1. Mandatory pit DQ
    By z3r0cool77 in forum XB1 - Technical Help & Support
    Replies: 1
    Last Post: 21-03-2016, 02:22
  2. Mandatory Pit Question
    By Cuba in forum General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 04-11-2015, 14:59
  3. Help me with my first mandatory pit stop.
    By tonaz in forum General Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 15-10-2015, 03:09
  4. mandatory pit stop ignored?
    By Kruleworld in forum PC - Technical Help & Support
    Replies: 3
    Last Post: 23-09-2015, 16:51
  5. mandatory pit stop ai > next bug
    By crazy1 in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 22-06-2015, 18:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •