Results 1 to 9 of 9

Thread: can't get T300 RS T300RS / TH8 RS TH8RS combination working

  1. #1
    Rookie
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    4
    Platform
    PC

    can't get T300 RS T300RS / TH8 RS TH8RS combination working

    Hell everyone,

    I had a T500 RS / TH8 RS before and it was working with Project Cars on PS4. I can't get TH8 RS to work on T300 RS though. Is there anything I need to do for this setup? Updated T300 firmware or additional settings perhaps? Hope someone with the same setup can help.

    Thanks

  2. #2
    Superkart Pilot Fre.Mo's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Corsica
    Posts
    807
    Platform
    PS4
    Do you use a usb connection to ps4 or the din port into the wheel?

  3. #3
    Rookie
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    4
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by Fre.Mo View Post
    Do you use a usb connection to ps4 or the din port into the wheel?
    USB connection directly to the PS4. TH8 RS only has a USB port.

  4. #4
    Superkart Pilot Fre.Mo's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Corsica
    Posts
    807
    Platform
    PS4
    You are right, I made the mistake with the th8A, sorry...

  5. #5
    Rookie
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    4
    Platform
    PC
    Anyone? both T300 RS and TH8 RS are compatible with this game. I have the TH8 RS working before with the T500 RS

  6. #6
    Superkart Pilot Fre.Mo's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Corsica
    Posts
    807
    Platform
    PS4
    Did you re calibrate the wheel and assign the gear in the edit menu?

  7. #7
    Rookie
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    4
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by Fre.Mo View Post
    Did you re calibrate the wheel and assign the gear in the edit menu?
    yes

  8. #8
    WMD Member wyldanimal's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Lehigh Valley PA
    Posts
    706
    Platform
    PS4 Pro
    Quote Originally Posted by Intense.Mark View Post
    yes
    if you were able to shift the shifter to make the gear assignments, then the shifter is working...
    [PS4 Pro user] [Fanatec CSLE-PS4] [ClubSport V3 Pedals] [TH8A Shifter with Ricmotech Short Throw Plate] [Collectiveminds Drive Hub]
    PC - Dell Inspiron 1501 Laptop Windows XPsp3 - Can't run pCars on it.
    DoNoHarm.us

  9. #9
    Superkart Pilot Djuvinile's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Posts
    404
    Platform
    PS4
    works perfectly fine with me, connected to wheelbase or direct to ps4 no problems..
    I must say i got all thrustmaster firmware and drivers up to date..
    PS4 ID: Djuvinile
    T300rs/F1-Rim/TH8A/Playseat Challenge/T3PA/
    Crew Chief/ RS Dash

Similar Threads

  1. T300 GTE or T300RS : Self-Calibration Issue at startup solved
    By Seubi42 in forum Project CARS on Playstation 4
    Replies: 31
    Last Post: 10-10-2018, 13:45
  2. Thrustmaster TH8RS Shifter not working with latest update
    By SinCitySimRacing in forum PC - Technical Help & Support
    Replies: 2
    Last Post: 27-09-2015, 16:23
  3. Differences between t300 t300rs and TX
    By havocc in forum PC - Technical Help & Support
    Replies: 2
    Last Post: 21-08-2015, 10:07
  4. T300rs wheel isn't working...please help!!!!
    By Chappyjoker in forum Project CARS on Playstation 4
    Replies: 24
    Last Post: 05-06-2015, 09:22
  5. Thrustmaster TH8rs in combination with Fanatec CSW V1
    By McLari in forum PS4 - Technical Help & Support
    Replies: 2
    Last Post: 25-05-2015, 17:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •