Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Dedicated Server - server.cfg & LUA Rotate

  1. #11
    WMD Member KAMPFBIBER81's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Bern, Switzerland
    Posts
    34
    Platform
    PC
    Ok, thanks for the hint, I will ask the DS-hoster.
    | Alienware Aurora R6 | CPU: i-7 7700K 4.2 GHz (OC 4.7) | RAM: 32GB 2.667 MHz (OC: XMP1) | GPU: 2x TitanX 12 GB (Pascal) SLI | HDD: 512GB M.2 SSD | 3x Asus 27" VE278Q |
    | Wheel: Fanatec CSW v2 | Pedals: HE Ultimate Pedals | Shifter: Fanatec CSS SQ+H |
    | Audio: Sennheiser PC 363D, 7.1 | OS: Windows 10 Pro (x64) | SimRacing Hardware G-Force LCD | Z1 Dashboard |

  2. #12
    WMD Member KAMPFBIBER81's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Bern, Switzerland
    Posts
    34
    Platform
    PC
    Server hoster just confirmed that our DS runs with the latest version: http://i.imgur.com/uo0ZUJY.png

    I'm going to experiment with some more lua_config settings.

    Btw, If you specify Formula Renault in the server.cfg, it works!
    | Alienware Aurora R6 | CPU: i-7 7700K 4.2 GHz (OC 4.7) | RAM: 32GB 2.667 MHz (OC: XMP1) | GPU: 2x TitanX 12 GB (Pascal) SLI | HDD: 512GB M.2 SSD | 3x Asus 27" VE278Q |
    | Wheel: Fanatec CSW v2 | Pedals: HE Ultimate Pedals | Shifter: Fanatec CSS SQ+H |
    | Audio: Sennheiser PC 363D, 7.1 | OS: Windows 10 Pro (x64) | SimRacing Hardware G-Force LCD | Z1 Dashboard |

  3. #13
    WMD Member KAMPFBIBER81's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Bern, Switzerland
    Posts
    34
    Platform
    PC
    I've managed to configure the Formula Renault with the lua_config file.

    I still have problems configuring the rest of the session. But now I'm confident that at least that part of the configuration works. I just need to find the Setting that makes my lua_config unusable.

    Many thanks for the help so far!
    | Alienware Aurora R6 | CPU: i-7 7700K 4.2 GHz (OC 4.7) | RAM: 32GB 2.667 MHz (OC: XMP1) | GPU: 2x TitanX 12 GB (Pascal) SLI | HDD: 512GB M.2 SSD | 3x Asus 27" VE278Q |
    | Wheel: Fanatec CSW v2 | Pedals: HE Ultimate Pedals | Shifter: Fanatec CSS SQ+H |
    | Audio: Sennheiser PC 363D, 7.1 | OS: Windows 10 Pro (x64) | SimRacing Hardware G-Force LCD | Z1 Dashboard |
    The following user likes this Post:


  4. #14
    WMD Member KAMPFBIBER81's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Bern, Switzerland
    Posts
    34
    Platform
    PC
    It seems that I found the other problem while requesting the console output of the DS from my hoster.

    An emberassing typo for Barcelona GP...

    I've copied this value multiple times directly from the servertypes.pdf document, so don't really know where I made that typo.


    Again, many thanks for the help Alexandru.
    | Alienware Aurora R6 | CPU: i-7 7700K 4.2 GHz (OC 4.7) | RAM: 32GB 2.667 MHz (OC: XMP1) | GPU: 2x TitanX 12 GB (Pascal) SLI | HDD: 512GB M.2 SSD | 3x Asus 27" VE278Q |
    | Wheel: Fanatec CSW v2 | Pedals: HE Ultimate Pedals | Shifter: Fanatec CSS SQ+H |
    | Audio: Sennheiser PC 363D, 7.1 | OS: Windows 10 Pro (x64) | SimRacing Hardware G-Force LCD | Z1 Dashboard |

Similar Threads

  1. Dedicated Server API
    By Stepan Vondrak in forum Multiplayer
    Replies: 582
    Last Post: 20-01-2017, 18:24
  2. Dedicated Server API Web UI
    By hophans in forum Multiplayer
    Replies: 8
    Last Post: 07-03-2016, 09:28
  3. Dedicated Server
    By OzDeaDMeaT in forum Multiplayer
    Replies: 9
    Last Post: 14-09-2015, 14:02
  4. AI in dedicated server
    By Slayersen in forum Multiplayer
    Replies: 13
    Last Post: 22-08-2015, 05:46
  5. Dedicated Server GUI
    By LiveWire in forum Multiplayer
    Replies: 11
    Last Post: 13-06-2015, 13:46

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •