Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Picture for Signature Not Working

  1. #1
    Kart Driver DMackVB757's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Location
    Virginia Beach
    Posts
    32
    Platform
    PC

    Picture for Signature Not Working

    How do I get my picture to show up in my signature? I've tried every embed code photobucket has to offer. It works in the body of my post, just not the signature. Advice?

  2. #2
    Kart Driver DMackVB757's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Location
    Virginia Beach
    Posts
    32
    Platform
    PC

  3. #3
    Moderator Mahjik's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Kansas City, MO
    Posts
    4,426
    Platform
    PC
    I don't believe pictures are supported in signatures.
    Intel i7-4790K @4.4GHz | 16gb ram | 2x EVGA GTX 970 | 5040x1050 | Windows 8.1 64-bit | Thrustmaster TX Servo Base | Thrustmaster TH8A Shifter
    ProtoSimTech PT-1 Pedals | rSeat Evo V2 | 2x Buttkickers | SimVibe | Black Max II Button Controller | Sennheiser PC 360 Headset


    Forum Rules
    Known Issues
    The following 2 users likes this Post: Remco Van Dijk, Roger Prynne


  4. #4
    GT5 Pilot F1_Racer68's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Canadian Tire Motorsports Park (Mosport)
    Posts
    1,429
    Platform
    PC
    How can I get more lines on my signature? Roger Prynne has this massive monstrosity of a signature , yet I can't add my full system specs because I keep being told that it's more than 5 lines long
    Last edited by F1_Racer68; 08-03-2017 at 19:50.
    CanAm Virtual Racing Leagues - League President Twitter: @canamvrl @F1_Racer68
    System Specs
    CPU - AMD FX-8370 w/Wraith Cooler MoBo - GB-78LMT-USB3 (Rev 6.0) RAM - ADATA 12GB 1600 DDR3, Video - Zotac GTX950 AMP! 2GB DDR5, OS - Win10 Pro 64bit, SSD - Corsair 240GB Force LE, Controller - Fanatec CSW v2.5, CSL Elite LC Pedals, DIY Button Box Monitor - Samsung UN28H4000AF 28" LED x3

  5. #5
    GT3 Pilot Schnizz58's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    At the foot of Mount Belzoni
    Posts
    3,299
    Platform
    XBOX1
    Quote Originally Posted by F1_Racer68 View Post
    How can I get more lines on my signature? Roger Prynne has this massive monstrosity of a signature , yet I can't add my full system specs because I keep being told that it's more than 5 lines long
    I believe mods are allowed more lines in their sig than us mortals.
    The difference between theory and practice is that in theory there is no difference but in practice there is.
    Xbox One | Thrustmaster TX Wheel | Thrustmaster VG Ferrari 599XX EVO Wheel Alcantara Edition
    Thrustmaster T3PA Pro Pedals with Ricmotech Load Cell Mod | Wheelstand Pro v2

  6. #6
    GT5 Pilot F1_Racer68's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Canadian Tire Motorsports Park (Mosport)
    Posts
    1,429
    Platform
    PC
    I thought that too, but then I saw some WMDers with lengthy sigs too.

    I assume its a RHIP (Rank Has Its Privileges) thing, but thought I would ask just in case I was doing something wrong or missing something.
    CanAm Virtual Racing Leagues - League President Twitter: @canamvrl @F1_Racer68
    System Specs
    CPU - AMD FX-8370 w/Wraith Cooler MoBo - GB-78LMT-USB3 (Rev 6.0) RAM - ADATA 12GB 1600 DDR3, Video - Zotac GTX950 AMP! 2GB DDR5, OS - Win10 Pro 64bit, SSD - Corsair 240GB Force LE, Controller - Fanatec CSW v2.5, CSL Elite LC Pedals, DIY Button Box Monitor - Samsung UN28H4000AF 28" LED x3

  7. #7
    Moderator Konan's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Belgium
    Posts
    4,761
    Platform
    PS4
    Well...I have nothing to put in my signature...feel better now?

  8. #8
    GT3 Pilot Schnizz58's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    At the foot of Mount Belzoni
    Posts
    3,299
    Platform
    XBOX1
    There you go, F1. You can rent space in Konan's sig.
    The difference between theory and practice is that in theory there is no difference but in practice there is.
    Xbox One | Thrustmaster TX Wheel | Thrustmaster VG Ferrari 599XX EVO Wheel Alcantara Edition
    Thrustmaster T3PA Pro Pedals with Ricmotech Load Cell Mod | Wheelstand Pro v2
    The following 3 users likes this Post: BullWinkle, F1_Racer68, Konan


  9. #9
    GT5 Pilot F1_Racer68's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Canadian Tire Motorsports Park (Mosport)
    Posts
    1,429
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by Schnizz58 View Post
    There you go, F1. You can rent space in Konan's sig.
    Are you kidding? I can't afford his rates He charges PER LETTER!!!
    CanAm Virtual Racing Leagues - League President Twitter: @canamvrl @F1_Racer68
    System Specs
    CPU - AMD FX-8370 w/Wraith Cooler MoBo - GB-78LMT-USB3 (Rev 6.0) RAM - ADATA 12GB 1600 DDR3, Video - Zotac GTX950 AMP! 2GB DDR5, OS - Win10 Pro 64bit, SSD - Corsair 240GB Force LE, Controller - Fanatec CSW v2.5, CSL Elite LC Pedals, DIY Button Box Monitor - Samsung UN28H4000AF 28" LED x3
    The following 3 users likes this Post: BullWinkle, Konan, Schnizz58


  10. #10
    Moderator Konan's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Belgium
    Posts
    4,761
    Platform
    PS4
    Yep...and spaces too...
    The following 3 users likes this Post: BullWinkle, F1_Racer68, Schnizz58


Similar Threads

  1. [RESOLVED] Cant edit Signature anymore
    By Watkinsglen151515 in forum Off Topic Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 18-05-2016, 12:35
  2. [RESOLVED] Can't Edit Signature
    By Pr3t3nd3r in forum PC - Technical Help & Support
    Replies: 3
    Last Post: 25-08-2015, 12:28
  3. Signature pics not showing
    By Mr.Smoke in forum General Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 31-05-2015, 13:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •