Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 36

Thread: [FIXED in 2.0] Driver Name Tags in multiplayer PC2 issue

  1. #1
    Kart Driver faisalero's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    25
    Platform
    PC

    Exclamation [FIXED in 2.0] Driver Name Tags in multiplayer PC2 issue

    hello bros i started playing on multi player and the name of other players are just flying around all over the place instead of it being on top of other players cars any one has the same issue ?

  2. #2
    WMD Member Mahjik's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Kansas City, MO
    Posts
    8,232
    Platform
    PC
    Can you get a screenshot?
    Intel i7-4790K @4.4GHz | 16gb ram | ZOTAC GeForce GTX 1080 | 5040x1050 | Windows 8.1 64-bit | Thrustmaster TX Servo Base | Thrustmaster TH8A Shifter
    ProtoSimTech PT-1 Pedals | rSeat Evo V2 | Front/Rear Transducers | SimVibe | Black Max II Button Controller | Sennheiser PC 360 Headset


    Forum Rules
    PC2 FAQ & Tips
    The following user likes this Post: Aldo Zampatti


  3. #3
    Kart Driver faisalero's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    25
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by Mahjik View Post
    Can you get a screenshot?
    wow that fast replay thank you mahjik

    give me a min ill double check on Nvdia drivers and then post a screenshot

  4. #4
    Kart Driver faisalero's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    25
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by Mahjik View Post
    Can you get a screenshot?
    i updated the drivers and tried the multiplayer again but the problem is still there, i'm using a gtx 1080ti with intel i7-7700k and a triple display hers the screen shots

    Click image for larger version. 

Name:	pc2.jpg 
Views:	23 
Size:	98.1 KB 
ID:	240209


    Click image for larger version. 

Name:	pc2-2.jpg 
Views:	17 
Size:	94.9 KB 
ID:	240210

    Click image for larger version. 

Name:	pc2-3.jpg 
Views:	12 
Size:	94.9 KB 
ID:	240211

    i noticed the name tags are floating as if there racing in the background but the actual cars as you see in third picture has no names on it

  5. #5
    WMD Member Mahjik's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Kansas City, MO
    Posts
    8,232
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by faisalero View Post
    i updated the drivers and tried the multiplayer again but the problem is still there, i'm using a gtx 1080ti with intel i7-7700k and a triple display hers the screen shots

    Click image for larger version. 

Name:	pc2.jpg 
Views:	23 
Size:	98.1 KB 
ID:	240209


    Click image for larger version. 

Name:	pc2-2.jpg 
Views:	17 
Size:	94.9 KB 
ID:	240210

    Click image for larger version. 

Name:	pc2-3.jpg 
Views:	12 
Size:	94.9 KB 
ID:	240211

    i noticed the name tags are floating as if there racing in the background but the actual cars as you see in third picture has no names on it
    It looks like the name tags are having a z-buffer issue. The cars are out of view but the tag is still showing.
    Intel i7-4790K @4.4GHz | 16gb ram | ZOTAC GeForce GTX 1080 | 5040x1050 | Windows 8.1 64-bit | Thrustmaster TX Servo Base | Thrustmaster TH8A Shifter
    ProtoSimTech PT-1 Pedals | rSeat Evo V2 | Front/Rear Transducers | SimVibe | Black Max II Button Controller | Sennheiser PC 360 Headset


    Forum Rules
    PC2 FAQ & Tips

  6. #6
    Kart Driver faisalero's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    25
    Platform
    PC
    and if the car is in front of me that tag is not there only when the cars are out of view or in the pits

  7. #7
    WMD Member Mahjik's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Kansas City, MO
    Posts
    8,232
    Platform
    PC
    What do you have the Opponent Names setting set to?
    Intel i7-4790K @4.4GHz | 16gb ram | ZOTAC GeForce GTX 1080 | 5040x1050 | Windows 8.1 64-bit | Thrustmaster TX Servo Base | Thrustmaster TH8A Shifter
    ProtoSimTech PT-1 Pedals | rSeat Evo V2 | Front/Rear Transducers | SimVibe | Black Max II Button Controller | Sennheiser PC 360 Headset


    Forum Rules
    PC2 FAQ & Tips

  8. #8
    Moderator F1_Racer68's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Canadian Tire Motorsports Park (Mosport)
    Posts
    2,385
    Platform
    PC
    We saw this same issue today.

    Racing at Daytona Road Course. Player names appear to be almost half a track length off of the corresponding car, and they fly by so fast at first I had no idea what it was. I thought it was some kind of screen tearing at first, then figured out it was the names shooting past.

    Names were set to game default of "Multiplayer Only" (at least it was the default on my system). Honestly, I had to turn them off for now as they are very distracting with this issue. Unfortunately, they were flying by at such speed that I was unable to get a screen shot. Literally a blink of an eye.

    System specs in my sig. Most graphics settings are currently on Low/medium.
    CanAm Virtual Racing League - League President Twitter: @canamvrl @F1_Racer68
    System Specs
    CPU - AMD FX-8370 w/Wraith Cooler MoBo - GB-78LMT-USB3 (Rev 6.0) RAM - 24GB 1600 DDR3, Video - Zotac GTX1060 AMP! 6GB DDR5, OS - Win10 Pro 64bit, SSD - Corsair 240GB Force LE, Controller - Fanatec CSW v2.5, CSL Elite LC Pedals, DIY Button Box, G27 Shifter (USB) Monitor - Samsung UN28H4000AF 28" LED x3
    The following user likes this Post: Qxs


  9. #9
    Kart Driver faisalero's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    25
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by Mahjik View Post
    What do you have the Opponent Names setting set to?
    it was set on "multiplayer" at first i changed it to "on" and tried it with single player and the same thing happens .

  10. #10
    Kart Driver faisalero's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    25
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by F1_Racer68 View Post
    We saw this same issue today.

    Racing at Daytona Road Course. Player names appear to be almost half a track length off of the corresponding car, and they fly by so fast at first I had no idea what it was. I thought it was some kind of screen tearing at first, then figured out it was the names shooting past.

    Names were set to game default of "Multiplayer Only" (at least it was the default on my system). Honestly, I had to turn them off for now as they are very distracting with this issue. Unfortunately, they were flying by at such speed that I was unable to get a screen shot. Literally a blink of an eye.

    System specs in my sig. Most graphics settings are currently on Low/medium.
    yah it scared the hell out of me when it first happened i thought i was lagging and if you want to take a screen shot don't drive because it well be too fast to capture its a mini bug but it sure is annoying .
    The following user likes this Post: F1_Racer68


Similar Threads

  1. One small issue to be fixed
    By jfkowboy in forum Project CARS 2 on Playstation 4
    Replies: 0
    Last Post: 02-10-2017, 13:40
  2. Player Tags (names) in Multiplayer replay?
    By Nedo in forum Multiplayer
    Replies: 2
    Last Post: 06-09-2016, 18:14
  3. [Fixed] AMD AA Performance Issue
    By Gherkin44 in forum PC - Technical Help & Support
    Replies: 22
    Last Post: 23-12-2015, 11:18
  4. Force Feedback is FIXED !!!! What about lobby search and multiplayer ????
    By ferrhead in forum XB1 - Technical Help & Support
    Replies: 1
    Last Post: 18-06-2015, 11:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •