Page 40 of 41 FirstFirst ... 3038394041 LastLast
Results 391 to 400 of 402

Thread: Crewchief

  1. #391
    GT5 Pilot mr_belowski's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Posts
    1,488
    Platform
    PC
    You should be able to change it from 'always on' mode, as long as the app isn't 'started'. Did you try deleting everything in the folder c:/Users/[user name]/AppData/local/britton_it_ltd/
    Crew Chief details here http://forum.projectcarsgame.com/sho...r-for-PC-users
    Website, download link and forum: http://thecrewchief.org
    Or make a donation, if you think the chief needs to drink more beer:
    https://www.paypal.com/cgi-bin/websc...=LW33XFXP4DPZE

  2. #392
    GT3 Pilot morpwr's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    new york
    Posts
    4,110
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by mr_belowski View Post
    You should be able to change it from 'always on' mode, as long as the app isn't 'started'. Did you try deleting everything in the folder c:/Users/[user name]/AppData/local/britton_it_ltd/
    Like I said I tried uninstalling ran cc cleaner then went looking for any files left behind. Then followed your directions exactly and it still showed always on in the screen that shows all app info when it starts. Didn't matter what I set it to. I even tried restarting my pc multiple times. Ill try deleting that again tonight and see what happens.
    MOBO: asus rog maximus x hero / CPU: intel i7 8700k 5.1ghz / RAM:corsair platinum 32GB DDR4 3866-ocd4000 / COOLING: thermaltake floe 360 / GPU: asus GeForce gtx1080ti oc / PSU: evga super nova 850g2 / STORAGE: Samsung evo 500gb- Samsung evo 1tb / CASE: thermaltake core x71 / RIG:Gt omega /SimRacing Bay 30nm OSW / Heusinkveld pro pedals / Fanatec shifter /VR:rift / BACKUP: ps4 http://pcars.oscarolim.pt/

  3. #393
    GT3 Pilot morpwr's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    new york
    Posts
    4,110
    Platform
    PC
    Finally figured it out. I have no idea how it worked once fine but if you have Sonic Studio or some similar program make sure Crew Chief is set to default device in that too.
    MOBO: asus rog maximus x hero / CPU: intel i7 8700k 5.1ghz / RAM:corsair platinum 32GB DDR4 3866-ocd4000 / COOLING: thermaltake floe 360 / GPU: asus GeForce gtx1080ti oc / PSU: evga super nova 850g2 / STORAGE: Samsung evo 500gb- Samsung evo 1tb / CASE: thermaltake core x71 / RIG:Gt omega /SimRacing Bay 30nm OSW / Heusinkveld pro pedals / Fanatec shifter /VR:rift / BACKUP: ps4 http://pcars.oscarolim.pt/

  4. #394
    Superkart Pilot
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    148
    Platform
    PC
    Is there a Settings file stored somewhere that I can just copy into a new install? I just built a new PC and I have a back up of my old crew chief installation, and would love to just copy in the settings file instead of trying to remember the dozens of changes I’ve made to the settings over time. Is this possible?

  5. #395
    GT5 Pilot mr_belowski's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Posts
    1,488
    Platform
    PC
    yeah, it's in C:\Users\[your user name]\AppData\local\Britton_It_Ltd\

    This is also the folder you should delete / rename if you need to reset the app to its default settings
    Crew Chief details here http://forum.projectcarsgame.com/sho...r-for-PC-users
    Website, download link and forum: http://thecrewchief.org
    Or make a donation, if you think the chief needs to drink more beer:
    https://www.paypal.com/cgi-bin/websc...=LW33XFXP4DPZE
    The following 2 users likes this Post: Olijke Poffer, repsol23


  6. #396
    GT5 Pilot kevin kirk's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    west virginia
    Posts
    1,311
    Platform
    XBOX1
    could someone explain what realistic mode is please, thank you

  7. #397
    GT5 Pilot inthebagbud's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    all over the place like my driving!
    Posts
    1,769
    Platform
    PC
    ]CPU:i7 8700K | RAM:Corsair 16GB 3000MHz | GPU:Asus ROG GTX1080 Ti 11GB | Board:Asus Rog Strix Z370-E | Win 10 x64 |
    SEn:Aut | FF:100 | Sho:100 | Abs:50 | dri:0.03 | For:100 | SPr:100 | dPr:Off | brF:100|
    FFB: JS Low Comp 100|50/60|50/40|25 plus anti jolt | RAW 100/77/30/50 |
    Playseat® Alcantara| Fanatec ClubSport Wheel Base V2, Wheel Rim GT, Pedals V3 ,Shifter SQ
    The following 2 users likes this Post: kevin kirk, Schnizz58


  8. #398
    GT5 Pilot kevin kirk's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    west virginia
    Posts
    1,311
    Platform
    XBOX1
    need help with the app suddenly going silent during races. It seems to be either losing connection with my xbox or the laptop its running on. It just goes silent several time during the race. I have tried different upd number settings and it still happens. This is what the app says when it goes silent. I have a slow internet speed of 4.9 if that matters. Click image for larger version. 

Name:	Capture.jpg 
Views:	0 
Size:	107.1 KB 
ID:	263334

  9. #399
    GT3 Pilot morpwr's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    new york
    Posts
    4,110
    Platform
    PC
    Do you need to pick a language if you are using voice commands or can you just leave that blank? Also is there any way you could maybe change the shut up command to be quiet or something along those lines. The way it is if you say oh s**t he mistakes that for shut up.lol Or I could just not say oh s**t I know.
    MOBO: asus rog maximus x hero / CPU: intel i7 8700k 5.1ghz / RAM:corsair platinum 32GB DDR4 3866-ocd4000 / COOLING: thermaltake floe 360 / GPU: asus GeForce gtx1080ti oc / PSU: evga super nova 850g2 / STORAGE: Samsung evo 500gb- Samsung evo 1tb / CASE: thermaltake core x71 / RIG:Gt omega /SimRacing Bay 30nm OSW / Heusinkveld pro pedals / Fanatec shifter /VR:rift / BACKUP: ps4 http://pcars.oscarolim.pt/

  10. #400
    GT4 Pilot Olijke Poffer's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Netherlands
    Posts
    2,448
    Platform
    PC
    You can go really crazy on VoiceAttack. See the HCStools (voice packs for Elite Dangerous) I have 4 packs and they’re so great. So a simelair Tool for pcars would he awesome.
    Steam: Olijke Poffer CPU: Intel i7 8700k 6 cores @ 4.9 Ghz | RAM: 16GB G-Skill Trident Z RGB DDR4 @ 3000 Mhz | GPU: MSI GTX 1080 Ti 11 GB Mobo: MSI Z370 Krait Gaming | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | OS: Win 10 x64 | Screen:IIyama PROLITE XUB2792QSU-B1 2550x1440 | Controller:Fanatec CSW v2.5, Fanatec Mclaren GT3 rim, CSL Elite pedals & loadcell brake & TH8A Shifter| Misc: Oculus Rift , Playseat Evolution , Wife for serving Coffee and Beer.

Similar Threads

  1. Delay in CrewChief and pCars Dash
    By NoMates in forum PS4 - Technical Help & Support
    Replies: 2
    Last Post: 18-08-2017, 21:58
  2. What happened to CrewChief?
    By TassyDevil in forum General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 18-12-2015, 14:33
  3. Sticky CrewChief??
    By richcummings in forum Third-Party Apps & API Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 15-10-2015, 19:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •