Page 40 of 40 FirstFirst ... 30383940
Results 391 to 393 of 393

Thread: Crewchief

  1. #391
    GT5 Pilot mr_belowski's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Posts
    1,484
    Platform
    PC
    You should be able to change it from 'always on' mode, as long as the app isn't 'started'. Did you try deleting everything in the folder c:/Users/[user name]/AppData/local/britton_it_ltd/
    Crew Chief details here http://forum.projectcarsgame.com/sho...r-for-PC-users
    Website, download link and forum: http://thecrewchief.org
    Or make a donation, if you think the chief needs to drink more beer:
    https://www.paypal.com/cgi-bin/websc...=LW33XFXP4DPZE

  2. #392
    GT3 Pilot morpwr's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    new york
    Posts
    3,920
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by mr_belowski View Post
    You should be able to change it from 'always on' mode, as long as the app isn't 'started'. Did you try deleting everything in the folder c:/Users/[user name]/AppData/local/britton_it_ltd/
    Like I said I tried uninstalling ran cc cleaner then went looking for any files left behind. Then followed your directions exactly and it still showed always on in the screen that shows all app info when it starts. Didn't matter what I set it to. I even tried restarting my pc multiple times. Ill try deleting that again tonight and see what happens.
    MOBO: asus rog maximus x hero / CPU: intel i7 8700k 5.1ghz / RAM:corsair platinum 32GB DDR4 3866-ocd4000 / COOLING: thermaltake floe 360 / GPU: asus GeForce gtx1080ti oc / PSU: evga super nova 850g2 / STORAGE: Samsung evo 500gb- Samsung evo 1tb / CASE: thermaltake core x71 / RIG:Gt omega /SimRacing Bay 30nm OSW / Heusinkveld pro pedals / Fanatec shifter /VR:rift / BACKUP: ps4 http://pcars.oscarolim.pt/

  3. #393
    GT3 Pilot morpwr's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    new york
    Posts
    3,920
    Platform
    PC
    Finally figured it out. I have no idea how it worked once fine but if you have Sonic Studio or some similar program make sure Crew Chief is set to default device in that too.
    MOBO: asus rog maximus x hero / CPU: intel i7 8700k 5.1ghz / RAM:corsair platinum 32GB DDR4 3866-ocd4000 / COOLING: thermaltake floe 360 / GPU: asus GeForce gtx1080ti oc / PSU: evga super nova 850g2 / STORAGE: Samsung evo 500gb- Samsung evo 1tb / CASE: thermaltake core x71 / RIG:Gt omega /SimRacing Bay 30nm OSW / Heusinkveld pro pedals / Fanatec shifter /VR:rift / BACKUP: ps4 http://pcars.oscarolim.pt/

Similar Threads

  1. Delay in CrewChief and pCars Dash
    By NoMates in forum PS4 - Technical Help & Support
    Replies: 2
    Last Post: 18-08-2017, 21:58
  2. What happened to CrewChief?
    By TassyDevil in forum General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 18-12-2015, 14:33
  3. Sticky CrewChief??
    By richcummings in forum Third-Party Apps & API Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 15-10-2015, 19:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •