Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 51 to 58 of 58

Thread: No Race Results in sms_stats_data.json?

  1. #51
    WMD Member satco1066's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Graz, Austria
    Posts
    981
    Platform
    PC
    cannot confirm that.
    Our Server is in sportsplay mode, since patch 5 we have always date 1970, but no problem with laps.
    This results are from sunday, may 27th

    http://simresults.net/180527-r5b
    System Shuttle SX79 | CPU i7 4930k @ 3.4 GHz | RAM 16GB 1600MHz | GPU GTX1080 8GB OS Win 10 pro x64 V1703 | Screen Samsung KU6179 4k 49" / ACER H6220BD projector
    Base Thrustmaster T500 | Rim 458TX, GTE, T500RS Rim, F1 | Pedals Fanatec CSPv3 | Gearshifter TM T8HA | Button Box BBJ SimRacing 30F pro series
    HMD Oculus CV1
    Devil's Core Project Cars Team ( german language )
    Facebook: https://www.facebook.com/devilscorede/
    Closed Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/941216635916992/
    STEAM: http://steamcommunity.com/groups/devils-core/


  2. #52
    GT4 Pilot F1_Racer68's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Canadian Tire Motorsports Park (Mosport)
    Posts
    2,268
    Platform
    PC
    Hmmm.

    I'll try a clean reinstall again and see what happens.

    EDIT: A clean install didn't work.
    Last edited by F1_Racer68; 29-05-2018 at 02:20.
    CanAm Virtual Racing League - League President Twitter: @canamvrl @F1_Racer68
    System Specs
    CPU - AMD FX-8370 w/Wraith Cooler MoBo - GB-78LMT-USB3 (Rev 6.0) RAM - 24GB 1600 DDR3, Video - Zotac GTX1060 AMP! 6GB DDR5, OS - Win10 Pro 64bit, SSD - Corsair 240GB Force LE, Controller - Fanatec CSW v2.5, CSL Elite LC Pedals, DIY Button Box, G27 Shifter (USB) Monitor - Samsung UN28H4000AF 28" LED x3

  3. #53
    GT4 Pilot F1_Racer68's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Canadian Tire Motorsports Park (Mosport)
    Posts
    2,268
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by satco1066 View Post
    cannot confirm that.
    Our Server is in sportsplay mode, since patch 5 we have always date 1970, but no problem with laps.
    This results are from sunday, may 27th

    http://simresults.net/180527-r5b
    Am I correct in assuming you have still made the changes to the sms_stats.lua file mentioend in posts 5 and 6 in this thread?
    http://forum.projectcarsgame.com/sho...=1#post1418467

    Would you mind sharing your server.cfg file and sms_stats.lua file with me so I can compare to mine? PLease be sure to remove any IP addresses and usernames/passwords. I don't need or want that info
    Last edited by F1_Racer68; 29-05-2018 at 02:21.
    CanAm Virtual Racing League - League President Twitter: @canamvrl @F1_Racer68
    System Specs
    CPU - AMD FX-8370 w/Wraith Cooler MoBo - GB-78LMT-USB3 (Rev 6.0) RAM - 24GB 1600 DDR3, Video - Zotac GTX1060 AMP! 6GB DDR5, OS - Win10 Pro 64bit, SSD - Corsair 240GB Force LE, Controller - Fanatec CSW v2.5, CSL Elite LC Pedals, DIY Button Box, G27 Shifter (USB) Monitor - Samsung UN28H4000AF 28" LED x3

  4. #54
    WMD Member satco1066's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Graz, Austria
    Posts
    981
    Platform
    PC
    sorry, have no access to the server.
    But our admin says, all that was changed is from post 6 and 7. Nothing edited since months.
    System Shuttle SX79 | CPU i7 4930k @ 3.4 GHz | RAM 16GB 1600MHz | GPU GTX1080 8GB OS Win 10 pro x64 V1703 | Screen Samsung KU6179 4k 49" / ACER H6220BD projector
    Base Thrustmaster T500 | Rim 458TX, GTE, T500RS Rim, F1 | Pedals Fanatec CSPv3 | Gearshifter TM T8HA | Button Box BBJ SimRacing 30F pro series
    HMD Oculus CV1
    Devil's Core Project Cars Team ( german language )
    Facebook: https://www.facebook.com/devilscorede/
    Closed Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/941216635916992/
    STEAM: http://steamcommunity.com/groups/devils-core/


  5. #55
    GT4 Pilot F1_Racer68's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Canadian Tire Motorsports Park (Mosport)
    Posts
    2,268
    Platform
    PC
    OK, thanks. I will have to keep looking at it and see if I can figure anything out.
    CanAm Virtual Racing League - League President Twitter: @canamvrl @F1_Racer68
    System Specs
    CPU - AMD FX-8370 w/Wraith Cooler MoBo - GB-78LMT-USB3 (Rev 6.0) RAM - 24GB 1600 DDR3, Video - Zotac GTX1060 AMP! 6GB DDR5, OS - Win10 Pro 64bit, SSD - Corsair 240GB Force LE, Controller - Fanatec CSW v2.5, CSL Elite LC Pedals, DIY Button Box, G27 Shifter (USB) Monitor - Samsung UN28H4000AF 28" LED x3

  6. #56
    Superkart Pilot Rodders's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    412
    Platform
    PC
    Anyone notice if Simresults has changed something recently as our race results all look like this now:

    http://simresults.net/180617-Jr0

    This result looked fine when originally posted but now as soon as a space is seen in the name it only shows one more character then cuts it off.
    https://rwb-racing.enjin.com/forum --- https://discord.gg/MmtTXPA --- Active League - Renault RS01 Supercup

    i5 8600K @ 4.8GHz \ 1080Ti \ 16GB RAM \ SSD's \ Sim-Plicity 20Nm OSW \ Fanatec Formula Black Rim USB Converted \ Fanatec v3 Pedals

  7. #57
    GT4 Pilot F1_Racer68's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Canadian Tire Motorsports Park (Mosport)
    Posts
    2,268
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by Rodders View Post
    Anyone notice if Simresults has changed something recently as our race results all look like this now:

    http://simresults.net/180617-Jr0

    This result looked fine when originally posted but now as soon as a space is seen in the name it only shows one more character then cuts it off.
    Noticed that with our latest results as well.

    http://simresults.net/180620-5tk
    CanAm Virtual Racing League - League President Twitter: @canamvrl @F1_Racer68
    System Specs
    CPU - AMD FX-8370 w/Wraith Cooler MoBo - GB-78LMT-USB3 (Rev 6.0) RAM - 24GB 1600 DDR3, Video - Zotac GTX1060 AMP! 6GB DDR5, OS - Win10 Pro 64bit, SSD - Corsair 240GB Force LE, Controller - Fanatec CSW v2.5, CSL Elite LC Pedals, DIY Button Box, G27 Shifter (USB) Monitor - Samsung UN28H4000AF 28" LED x3

  8. #58
    GT4 Pilot F1_Racer68's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Canadian Tire Motorsports Park (Mosport)
    Posts
    2,268
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by Rodders View Post
    Anyone notice if Simresults has changed something recently as our race results all look like this now:

    http://simresults.net/180617-Jr0

    This result looked fine when originally posted but now as soon as a space is seen in the name it only shows one more character then cuts it off.
    Quote Originally Posted by F1_Racer68 View Post
    Noticed that with our latest results as well.

    http://simresults.net/180620-5tk
    So it seems the "Shorten Surnames" option is what's causing this. By default it is checked. If the driver has a Steam ID that is two or more words it will treat it as a first and last name. Remove it, and the names show properly again.

    Click image for larger version. 

Name:	screenshot.1.jpg 
Views:	19 
Size:	37.0 KB 
ID:	257012
    CanAm Virtual Racing League - League President Twitter: @canamvrl @F1_Racer68
    System Specs
    CPU - AMD FX-8370 w/Wraith Cooler MoBo - GB-78LMT-USB3 (Rev 6.0) RAM - 24GB 1600 DDR3, Video - Zotac GTX1060 AMP! 6GB DDR5, OS - Win10 Pro 64bit, SSD - Corsair 240GB Force LE, Controller - Fanatec CSW v2.5, CSL Elite LC Pedals, DIY Button Box, G27 Shifter (USB) Monitor - Samsung UN28H4000AF 28" LED x3
    The following user likes this Post: satco1066


Similar Threads

  1. Race results screwed up?
    By Mon Pavion in forum Project CARS 2 on XBOX One
    Replies: 0
    Last Post: 24-09-2017, 18:14
  2. sms_stats_data.json question
    By Zincau in forum Multiplayer
    Replies: 0
    Last Post: 07-06-2017, 12:29
  3. race class results
    By Chap904 in forum Feature Suggestions
    Replies: 0
    Last Post: 29-03-2016, 02:46
  4. Purpose of sms_stats_data File?
    By Alan_Bernardo in forum Multiplayer
    Replies: 3
    Last Post: 13-10-2015, 20:18
  5. Results from the previous race - online race mode
    By GrimGrnninGhost in forum PS4 - Technical Help & Support
    Replies: 4
    Last Post: 04-06-2015, 14:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •