Page 3 of 22 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 21 to 30 of 214

Thread: Custom Grid Tool 2 - Custom Grids for Solo Quick Race

  1. #21
    Rookie
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    2
    Platform
    PC
    Thank's Cowtrobot,
    but i see not the Escort MKI RS1600 (Racing) ???

  2. #22
    WMD Member crowtrobot's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    622
    Quote Originally Posted by Tar Heel View Post
    Has anyone been able to figure out how to get the Honda and Judd Ligier LMP2s to show in game? I figured out that it appears they are not being recognized since they are in the same folder as the Nissan LMP2 titled ligier_jsp2. I created their own folder and was able to get them to display on the Custom Grid Tool, but I am unable to get them to actually show in game. I figure I do not have the correct coding in the rcf files, but I honestly don't know what exactly I need to change in the rcf files to get them to show in game. Any help would be very much appreciated!
    Thanks for pointing this out. The /Vehicles/vehiclelist.lst defines what cars get loaded from what directories, so the new folders will not be loaded unless added to that list. However, there are a bunch of relative paths within the car files that will break when the directory is changed, so simply adding the new folders to the vehicle list isn't enough either. Not entirely sure this can be done without unpacking the Ligier pakfiles, but I can probably code around it for the tool (scan for multiple .crds per folder). In the meantime, if you do what you did with the new folders, edit the files with the tool, then manually copy the _honda and _judd files back into to the original /vehicles/ligier_jsp2 directory, it should work.
    i7 5820k @ 3.8 | EVGA GTX780Ti | MSI X99 SLI Plus | 16GB DDR4@2400 | EVGA 750 W | W10 x64 | Thrustmaster T300 | HTC Vive
    The following user likes this Post: Tar Heel


  3. #23
    WMD Member crowtrobot's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    622
    Quote Originally Posted by GTA1600 View Post
    Thank's Cowtrobot,
    but i see not the Escort MKI RS1600 (Racing) ???
    Hm, this appears to be the same issue as what Tar Heel pointed out with the Ligier, there are multiple cars within the same directory. I'll look into tweaking the tool to scan each directory for multiple cars.
    Last edited by crowtrobot; 28-10-2017 at 15:03.
    i7 5820k @ 3.8 | EVGA GTX780Ti | MSI X99 SLI Plus | 16GB DDR4@2400 | EVGA 750 W | W10 x64 | Thrustmaster T300 | HTC Vive

  4. #24
    Superkart Pilot
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    234
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by crowtrobot View Post
    Thanks for pointing this out. The /Vehicles/vehiclelist.lst defines what cars get loaded from what directories, so the new folders will not be loaded unless added to that list. However, there are a bunch of relative paths within the car files that will break when the directory is changed, so simply adding the new folders to the vehicle list isn't enough either. Not entirely sure this can be done without unpacking the Ligier pakfiles, but I can probably code around it for the tool (scan for multiple .crds per folder). In the meantime, if you do what you did with the new folders, edit the files with the tool, then manually copy the _honda and _judd files back into to the original /vehicles/ligier_jsp2 directory, it should work.
    The game did not like the new folders and wouldn't display the cars. They simply disappeared haha. I'll try and tinker with it a little more, but I broke everything last night and like I said a lot of this stuff is out of my skill set.

    The GTO Nissan 300 ZX suffers from this issue as well. I may look to see what other vehicles suffer from this and help point those out for you.
    Last edited by Tar Heel; 29-10-2017 at 01:41.
    Ryzen 1700 @3.8ghz|16GBs RAM @2933mhz|EVGA SC2 Hybrid 1080ti|1TB Samsung 960 EVO|250GB Samsung SSD|480GB SanDisk SSD
    1TB WD HDD|750w 80+ gold EVGA G3 PSU|Dell 27" 1440p 144hz G-Sync monitor|Thrustmaster TX| 599XX Evo Alcantara|TP3A Pedals|TH8A Shifter|Fanatec Handbrake

  5. #25
    Kart Driver vassalfada's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Bezouce
    Posts
    53
    Platform
    PC
    Looks like the Porsche 935/77 is also missing as it's located in the same folder as the 935/80

  6. #26
    WMD Member crowtrobot's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    622
    I think I have this problem sorted, no need for anyone to go hunting for cars. Need to test the new version for a little before releasing, but won't be too long.
    i7 5820k @ 3.8 | EVGA GTX780Ti | MSI X99 SLI Plus | 16GB DDR4@2400 | EVGA 750 W | W10 x64 | Thrustmaster T300 | HTC Vive

  7. #27
    Kart Driver vassalfada's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Bezouce
    Posts
    53
    Platform
    PC
    Great news! Thanks for the update

  8. #28
    Superkart Pilot WvAllwheelDrive's Avatar
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    West Virginia
    Posts
    119
    Platform
    PC
    Its not working for me. Tried running WEC grid cars choosing only real liveries and none of the other P1 cars showed up and it selected random GTEs to replace the P1s.

    Edit: Its picking the cars I want its just choosing from all liveries available for those cars. So fantasy liveries are showing up rather than all the liveries I want.
    Last edited by WvAllwheelDrive; 04-11-2017 at 09:27.

  9. #29
    WMD Member crowtrobot's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    622
    Quote Originally Posted by WvAllwheelDrive View Post
    Its not working for me. Tried running WEC grid cars choosing only real liveries and none of the other P1 cars showed up and it selected random GTEs to replace the P1s.

    Edit: Its picking the cars I want its just choosing from all liveries available for those cars. So fantasy liveries are showing up rather than all the liveries I want.
    Can you screenshot an example of this behavior so I can take a look?

    And are you leaving the tool running after you've assigned the grid?
    i7 5820k @ 3.8 | EVGA GTX780Ti | MSI X99 SLI Plus | 16GB DDR4@2400 | EVGA 750 W | W10 x64 | Thrustmaster T300 | HTC Vive

  10. #30
    Superkart Pilot WvAllwheelDrive's Avatar
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    West Virginia
    Posts
    119
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by crowtrobot View Post
    Can you screenshot an example of this behavior so I can take a look?

    And are you leaving the tool running after you've assigned the grid?
    Yeah I can try, but basically if I pick the real Liveries from the GTE cars (Gulf Astons, Compuware Vettes, etc) it still chooses from all of the liveries available for that car regardless of which one I set or how many then assigned to the grid.

    Yes I am leaving the tool running.

    Edit: added pictures
    Click image for larger version. 

Name:	Selected.jpg 
Views:	1 
Size:	250.4 KB 
ID:	244552Click image for larger version. 

Name:	1.jpg 
Views:	0 
Size:	145.8 KB 
ID:	244553Click image for larger version. 

Name:	2.jpg 
Views:	0 
Size:	160.4 KB 
ID:	244554Click image for larger version. 

Name:	3.jpg 
Views:	0 
Size:	160.7 KB 
ID:	244555Click image for larger version. 

Name:	20171104150718_1.jpg 
Views:	0 
Size:	158.7 KB 
ID:	244556
    Last edited by WvAllwheelDrive; 04-11-2017 at 18:12.

Similar Threads

  1. Is there consideration for custom grids?
    By Tar Heel in forum General Discussion
    Replies: 54
    Last Post: 07-01-2018, 06:35
  2. Custom Grid Tool - Custom Grids for Solo Quick Race
    By crowtrobot in forum Third-Party Apps & API Discussion
    Replies: 501
    Last Post: 04-12-2017, 21:22
  3. Custom grid tool by Crowtrobot
    By LeMansnut in forum Third-Party Apps & API Discussion
    Replies: 31
    Last Post: 02-11-2017, 21:23
  4. Custom Grid Tool
    By casscroute in forum Feature Suggestions
    Replies: 6
    Last Post: 12-10-2016, 14:53
  5. Any news on the custom Multiclass in quick race?
    By Sasquatch in forum General Discussion
    Replies: 16
    Last Post: 14-01-2016, 15:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •