Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 61 to 70 of 76

Thread: Dedicated Server Configuration - Sample - Weather + MultiClass REALLY FIXED! -2/25/18

  1. #61
    Superkart Pilot
    Join Date
    May 2017
    Posts
    100
    Platform
    PC
    Nope Asturbo. The "sms_base.lua" was a new file created while updating. I had to overwrite it with the patched version from the first post, after that all is working again. Tx 4 the hint, yons.

    BTW @devs: Could you plz, plz, plz and please again include this patched "sms_base.lua" into the next update! It is working and I really cant get why it isnt used!

  2. #62
    Kart Driver
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    10
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by yons View Post
    Hello

    The dedicated server was updated. You probably have the put this thread lua files again, they must have been replaced.
    Hello!

    there has been yet another update to the DS today, to include the content of the newly released Spirit Of Le Mans DLC, so a heads up on this one!

  3. #63
    Kart Driver
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    32
    Platform
    PC
    No lua script updates ..

    And some crash when exiting the DedicatedServer :

    ..\tier1\fileio.cpp (4009) : Assertion Failed: CFileWriterThread: pending file writer configstore_log.txt
    ..\tier1\fileio.cpp (4009) : Assertion Failed: CFileWriterThread: pending file writer content_log.txt
    ..\tier1\fileio.cpp (4009) : Assertion Failed: CFileWriterThread: pending file writer connection_log_27017.txt
    ..\tier1\fileio.cpp (4009) : Assertion Failed: CFileWriterThread: pending file writer stats_log.txt
    threadtools.cpp (3706) : Assertion Failed: Illegal termination of worker thread 'CFileWriterThread'

  4. #64
    Kart Driver
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    32
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by Pablo Medina View Post
    Hello!

    there has been yet another update to the DS today, to include the content of the newly released Spirit Of Le Mans DLC, so a heads up on this one!
    Great, i update my vehicles and track list

  5. #65
    Kart Driver
    Join Date
    May 2015
    Posts
    21
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by couffi View Post
    No lua script updates ..

    And some crash when exiting the DedicatedServer :

    ..\tier1\fileio.cpp (4009) : Assertion Failed: CFileWriterThread: pending file writer configstore_log.txt
    ..\tier1\fileio.cpp (4009) : Assertion Failed: CFileWriterThread: pending file writer content_log.txt
    ..\tier1\fileio.cpp (4009) : Assertion Failed: CFileWriterThread: pending file writer connection_log_27017.txt
    ..\tier1\fileio.cpp (4009) : Assertion Failed: CFileWriterThread: pending file writer stats_log.txt
    threadtools.cpp (3706) : Assertion Failed: Illegal termination of worker thread 'CFileWriterThread'
    I'm getting the same error. What is going on? any solution for this?

  6. #66
    Kart Driver
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    10
    Platform
    PC
    Hi, running dedicated server from rackservice. I've enabled and configure sms_rotate but the game is still using track/cars from my server.cfg. Can someone clarify where I edit the sms_roatate? There are 2 directories, lua and lua_config and both contain sms_roate_config.json.

  7. #67
    Superkart Pilot
    Join Date
    May 2017
    Posts
    100
    Platform
    PC
    Remove all track/car configuration from the server.cfg, and edit only the rotatation file within lua_config. HtH

  8. #68
    Kart Driver
    Join Date
    May 2015
    Posts
    15
    Platform
    PC

    Players can’t see server game session on “Browse Online” screen.

    Good day.

    I hope someone can help me. My main issue is players can’t see server game session on “Browse Online” screen.

    I have port forwarded 8766, 27015, 27016, and 9000 on TCP and UDP. I have tried this on both the 'public IP' from the server's console and my pc's static IP, and at this point I am not even sure which one to use anymore.

    This is what my Server file looks like.
    logLevel : "info"
    eventsLogSize : 10000
    name : "M*********"
    secure : true
    password : "M*****"
    maxPlayerCount : 31
    bindIP : ""

    steamPort : 8766
    hostPort : 27015
    queryPort : 27016

    sleepWaiting : 50
    sleepActive : 10

    sportsPlay: false

    enableHttpApi : false
    httpApiLogLevel : "warning"
    httpApiInterface : ""
    httpApiPort : 9000

    httpApiExtraHeaders : {
    "*" : "Access-Control-Allow-Origin: *"
    }

    httpApiAccessLevels : {

    }

    httpApiAccessFilters : {

    "public" : [
    { "type" : "accept" }
    ],

    "private" : [
    { "type" : "ip-accept", "ip" : "127.0.0.1/32" },
    { "type" : "group", "group" : "private" },
    { "type" : "reject-password" }
    ],

    "admin" : [
    { "type" : "ip-accept", "ip" : "127.0.0.1/32" },
    { "type" : "group", "group" : "admin" },
    { "type" : "reject-password" }
    ],

    }

    httpApiUsers : {

    "admin" : MondayRace,
    }

    httpApiGroups : {
    "private" : [ "admin", "michal" ],
    "admin" : [ "admin" ],
    }

    staticWebFiles: "web_files"

    enableLuaApi : true

    luaAddonRoot: "lua"

    luaConfigRoot: "lua_config"

    luaOutputRoot: "lua_output"

    luaApiAddons : [

    "sms_base",
    "sms_rotate",
    "sms_motd",
    "sms_stats",
    ]

    luaAllowedLibraries : [

    "lib_rotate"
    ]

    allowEmptyJoin : true

    controlGameSetup : false

    sessionAttributes : {

    "ServerControlsTrack" : 0,
    "ServerControlsVehicleClass" : 0,
    "ServerControlsVehicle" : 0,
    "GridSize" : 32,
    "MaxPlayers" : 32,

    }
    I start the server with the DedicatedServerCmd.exe. I can see the server in steam under the lan tab. Steam is also set to run Project cars 2 with the -selectds command.
    When I launch the game and go to host a lobby I can see my server in the list. I can join and set the game setinng like a normal lobby.

    But no one can see the server in the “Browse Online” screen.

    I am obviously missing something, somewhere.

  9. #69
    WMD Member Asturbo's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Asturias / Spain
    Posts
    600
    Platform
    PC
    Probably some Steam filter is affecting. We were comenting about this in this post and above:

    http://forum.projectcarsgame.com/sho...=1#post1526163

    In Steam there is a parameter you can change and you see more DS. It's in a post of that thread. Try with that and tell us.
    Last edited by Asturbo; 23-07-2018 at 15:03.
    CPU: Intel i7-8700K | GPU: nVidia GTX 1080 | RAM: Gskill 2x8GB DDR4 3200 | MB: Asus ROG Strix Z370 | SSD: Samsung 951 PCI 250GB | Monitor: Asus VG248 144Hz | Wheel: Fanatec CSL | SO: Windows 10 Pro 64bits
    WMD1 & WMD2 Gold Member /// Steam Profile /// Unofficial Issue List /// Button Box Label Template /// DS Flags Calculator

  10. #70
    Kart Driver
    Join Date
    May 2015
    Posts
    15
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by Asturbo View Post
    Probably some Steam filter is affecting. We were comenting about this in this post and above:

    http://forum.projectcarsgame.com/sho...=1#post1526163

    In Steam there is a parameter you can change and you see more DS. It's in a post of that thread. Try with that and tell us.
    Thank, I'll have a try.
    The main problem is that no one can ever see my server as online. We have tried restarts and different accounts.

Similar Threads

  1. Dedicated Server configuration
    By Visceral_Syn in forum Multiplayer
    Replies: 328
    Last Post: 24-07-2018, 15:50
  2. Replies: 3
    Last Post: 28-10-2017, 11:29
  3. Replies: 21
    Last Post: 03-10-2017, 19:42
  4. Replies: 8
    Last Post: 25-04-2017, 23:52
  5. Replies: 12
    Last Post: 23-10-2015, 21:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •