Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Thread: [Answered]Thrustmaster T80 not working

  1. #11
    Superkart Pilot
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Neath
    Posts
    282
    Platform
    PS4 Pro
    This might be a stupid question, but are you pressing the PS button once the PS4 has loaded up? Despite it being a wired connection you still have to switch it on the same as a controller. Also, is the switch on the base to the left of the wheel set to PS4?

  2. #12
    Kart Driver
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    9
    Platform
    PC
    Yes tried that but pressing the PS button does nothing in the PS4 menus. Also I do not have a switch to set to PS3 or PS4.
    Strange.

  3. #13
    Superkart Pilot
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Neath
    Posts
    282
    Platform
    PS4 Pro
    Weird, on my T80 there's a switch to set it to either PS3 or PS4
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20171111_002451.jpg 
Views:	1 
Size:	245.5 KB 
ID:	244877

  4. #14
    Kart Driver
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    9
    Platform
    PC
    I think I’m just realising the issue. I suspect what I have is the T100 not the T80 which would explain my problem. They look almost identical but T100 is not compatible. I will check later.����.

  5. #15
    Kart Driver
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    84
    Platform
    PS4 Pro
    I hope you get it sorted soon.

  6. #16
    Lead Moderator Konan's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Belgium
    Posts
    15,044
    Platform
    PS4 Pro
    easy to spot...the T100 has an added power supply while the T80 hasn't...
    AN OUTLAW MIGHT GIVE IN TO DESTINY BUT HIS LEGEND LIVES ON FOR ETERNITY!

    DIY rig walk-through :

    http://forum.projectcarsgame.com/sho...nd-walkthrough

  7. #17
    Superkart Pilot
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Neath
    Posts
    282
    Platform
    PS4 Pro
    Did you get this sorted?
    The following user likes this Post: Kriig


  8. #18
    Kart Driver
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    9
    Platform
    PC
    Hi,
    Yes it’s a T100.
    Looking at possibility of upgrading now. G29/T150/T300��

    Thanks for your help guys.
    The following 2 users likes this Post: Konan, Minimitch


  9. #19
    Superkart Pilot
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Neath
    Posts
    282
    Platform
    PS4 Pro
    Having just bought a T300 I can recommend one. Love it so far

  10. #20
    Rookie
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    2
    Platform
    PC
    I am trying to play Trackmania with T80. Game loads, x button works. When get to screen that says 'enter. Lin or press x' the x on the wheel does not work. Suggestions?

Similar Threads

  1. [ANSWERED] Fanatec CSR Working on PCars 2 ps4 ?
    By Burger_Pedro in forum Project CARS 2 on Playstation 4
    Replies: 9
    Last Post: 27-09-2017, 13:51
  2. [ANSWERED] Fanatec Porsche GT3 RS wheel not working
    By jdmbucky in forum Technical Help & Support (PS4)
    Replies: 2
    Last Post: 26-09-2017, 11:45
  3. [ANSWERED] HTC Vive - Motion Blur not working
    By Menacer in forum Virtual Reality Devices Support
    Replies: 19
    Last Post: 19-01-2017, 14:26
  4. [ANSWERED] throttle stops working when i have spun.
    By fitz the viking in forum PC - Technical Help & Support
    Replies: 6
    Last Post: 03-07-2015, 16:24
  5. [ANSWERED] stopped working
    By sjergod in forum PC - Technical Help & Support
    Replies: 12
    Last Post: 09-06-2015, 05:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •