Results 1 to 9 of 9

Thread: Load setup from other players

  1. #1
    Kart Driver
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    5
    Platform
    PS4

    Question Load setup from other players

    Hi,

    Is there someone who can explain me how to load setups from other players (PS4).
    It should be in the "time trials" section, but i had 2 problems:

    1) i wanted to load a time from a Ferrari 488 GT3 but i shows the fastest times including GT1 ...
    2) when i finally find a time of a Ferrari GT3 i cannot load a ghost, only the top 20 ? or so has a ghost available

    I see there should be an "R2" function with "same class", but it seems that it's not working

    Can somebody help me?

    (for GT1 cars i was able to load setups)

  2. #2
    Superkart Pilot goonerjon777's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Posts
    158
    Platform
    PS4
    As far as I know its not working yet

  3. #3
    Superkart Pilot
    Join Date
    May 2015
    Posts
    159
    Platform
    PS4
    this is how i'm doing it.

    open leaderboards. select the car you want, then select the track you want, then select ghost option and select the ghost you want to use. not all ghost have tuning setup so check they have the icon showing tuning setup. after selected load the lot and before you got to the track go to tuning setup and then selected shared setups in the menu. omce here go to received setup tab R1 or r2. and select the new setup and save. then open load setup and pick the new save setup

    hope the make sense and helps.

    ps not all cars have setup.
    Last edited by KillerFox1978; 25-11-2017 at 12:10.
    The following user likes this Post: davidt33


  4. #4
    Rookie
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    1
    Platform
    PC
    Thanks. Was wondering the same

  5. #5
    Superkart Pilot
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Detroit
    Posts
    446
    Platform
    PS4
    Unless the car you want setup for is in the top 30 , you can't get it... this apparently is some limitation on PS4 ( and also on Xbox ).
    Playstation 4, Playseat Challenge, and Logitech G29 wheel

  6. #6
    Kart Driver
    Join Date
    May 2015
    Posts
    43
    Platform
    PS4
    Quote Originally Posted by iggy View Post
    Unless the car you want setup for is in the top 30 , you can't get it... this apparently is some limitation on PS4 ( and also on Xbox ).
    Iggy is correct. I can not get a setup for a specific car type (ie. GT3) on the PS4 using Time Trial.

  7. #7
    Superkart Pilot
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Detroit
    Posts
    446
    Platform
    PS4
    Quote Originally Posted by twotonetommy View Post
    Iggy is correct. I can not get a setup for a specific car type (ie. GT3) on the PS4 using Time Trial.
    This is why I am considering building a PC... just to play PC2 on, so that I can get stuff related to a specific car. But it's looking like $1200 is the starting point for a good PC to play on, so it's probably not going to be anytime soon.
    Playstation 4, Playseat Challenge, and Logitech G29 wheel
    The following user likes this Post: Shogun613


  8. #8
    Kart Driver
    Join Date
    May 2018
    Posts
    12
    Platform
    PS4 Pro
    Quote Originally Posted by KillerFox1978 View Post
    this is how i'm doing it.

    open leaderboards. select the car you want, then select the track you want, then select ghost option and select the ghost you want to use. not all ghost have tuning setup so check they have the icon showing tuning setup. after selected load the lot and before you got to the track go to tuning setup and then selected shared setups in the menu. omce here go to received setup tab R1 or r2. and select the new setup and save. then open load setup and pick the new save setup

    ps not all cars have setup.
    This tuning tip is incredibly helpful and has helped a fair bit, thank you!

  9. #9
    GT4 Pilot blinkngone's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    2,668
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by iggy View Post
    This is why I am considering building a PC... just to play PC2 on, so that I can get stuff related to a specific car. But it's looking like $1200 is the starting point for a good PC to play on, so it's probably not going to be anytime soon.
    Hi iggy, while you are considering getting a PC I can get TT setups from PC for you. Just go to the Garage and request a setup.

    http://forum.projectcarsgame.com/sho...Post-Patch-6-0
    Bikes wrecked-77 Suzuki RM125, 78 Honda Elsinore 250, 81 Honda CB900F, 2000 Kawsaki ZX12R(2), 2001 Honda F4I, 2005 Yamaha R1. A bike hasn't been made I couldn't wreck, spectacularly, but I'm retired now.
    The following user likes this Post: davidt33


Similar Threads

  1. Cannot load ghost setup
    By Gasebah in forum Project CARS 2 on Playstation 4
    Replies: 1
    Last Post: 23-11-2017, 20:52
  2. BMW Z4 GT3 Setup won't load
    By Tbolt47 in forum General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-04-2016, 15:06
  3. Load tuning setup error
    By StuWard75 in forum Project CARS on Xbox One
    Replies: 1
    Last Post: 14-11-2015, 01:59
  4. [Known Issue] ERROR! Failed to load data. do you want to retry the load?
    By Bogusmorgan in forum XB1 - Technical Help & Support
    Replies: 3
    Last Post: 18-06-2015, 07:28
  5. No way to load a setup, bug or by design?
    By danowat in forum PS4 - Technical Help & Support
    Replies: 1
    Last Post: 11-05-2015, 18:40

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •