Page 1 of 24 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 233

Thread: [Fixed] after patch fanatec csw 2.5 go horrible feedback

  1. #1
    Rookie
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Buenos Aires
    Posts
    4
    Platform
    XBOX1

    [Fixed] after patch fanatec csw 2.5 go horrible feedback

    since the update of yesterday the fanatec csw 2.5 is very bad the feedback is horrible please take out a new update to correct it

  2. #2
    Moderator Sankyo's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    The Netherlands
    Posts
    7,007
    Platform
    PC
    You automatically conclude that something is broken in the game, but you haven't told us yet what is so 'horrible' about the FFB now, and what you have done to try and fix it?
    CPU i7 7700K | RAM Corsair 16GB 2400MHz | GPU Asus GTX1080 Ti OC 11GB | Mobo Asus Strix Z270H | Audio SB Zx @ 5.1/AKG K401 | OS Win 10 x64 | Screen LG 27EA63V-P 27" 1920x1080 | Controllers Fanatec CSW v2.5 + UH, CSP v3, CSS SQ, CSH | Misc TrackIR 4 Pro, Playseat Revolution, DS button box

    With the right to say what you think comes the obligation to think about what you say.
    Don't take life too seriously. No-one gets out alive anyway.

  3. #3
    Rookie
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Buenos Aires
    Posts
    4
    Platform
    XBOX1
    you were right, until before the update the feedback felt very good, since the update was lost all floor feeling, pianos, only feel the feedback when turning the car, try to change the configuration but remains the same

  4. #4
    WMD Member Maurice Boeschen's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    489
    Platform
    PC
    What exactly feels broken for you?
    With Antijolt2 and Anti-vibe the CSW V2.5 feels better than ever before for me.
    | CPU: Intel Core i7-6700K @ 4.5 GHz @ 1.300 V @ NZXT Kraken X62 AiO Water Cooler | GPU: EVGA GTX 1080 FTW @ 2076/5500 MHz @ GeForce 390.77
    | Mobo: Asus Z170-Deluxe @ Bios 3703 | RAM: 4x4GB Corsair Vengeance LPX DDR4-2666 @ DDR4-2800 MHz @ 1.350 V (XMP)
    | PSU: Be Quiet! Dark Power Pro 11 850W
    | Sound: Creative X-Fi Titanium @ Edifier S550 Encore 5.1 Soundsystem
    | Monitor: Asus PG348Q 21:9 UltraWide G-Sync Monitor @ 3440x1440
    | OS: Windows 10 Pro x64

    | Wheel: CSW v2.5 Beta (USB, FW 317/018) | Pedals: CSP v3i (Base, FW 1.30) | Driver: 293
    | Tuning Menu: SEn: Aut | FF: 100 | SHo: OFF | AbS: OFF | drI: - 01 | For: 100 | SPr: OFF | dPr: OFF

    | FFB: Jack Spade Standard Low Comp DD SopDiff 100/45/45/10

    | Graphics: Texture Filtering: Aniso 16x | V-Sync: On -> G-Sync | MSAA: High | Reflections: High | E-Map: High | Car Details: Ultra | Track Details: Ultra | Pitcrew Details: All | Shadows: Ultra | Enhanced Mirrors: On | Motion Blur: Off | Pre-Rendered frames ahead: 1 | Detailed Gras: High | Particle Quality: High | Particle Density: Ultra

    WMD 1 & WMD 2 Member

  5. #5
    Moderator Sankyo's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    The Netherlands
    Posts
    7,007
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by Maurice Boeschen View Post
    What exactly feels broken for you?
    With Antijolt2 and Anti-vibe the CSW V2.5 feels better than ever before for me.
    At least the OP is on XB1
    CPU i7 7700K | RAM Corsair 16GB 2400MHz | GPU Asus GTX1080 Ti OC 11GB | Mobo Asus Strix Z270H | Audio SB Zx @ 5.1/AKG K401 | OS Win 10 x64 | Screen LG 27EA63V-P 27" 1920x1080 | Controllers Fanatec CSW v2.5 + UH, CSP v3, CSS SQ, CSH | Misc TrackIR 4 Pro, Playseat Revolution, DS button box

    With the right to say what you think comes the obligation to think about what you say.
    Don't take life too seriously. No-one gets out alive anyway.

  6. #6
    Rookie
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Buenos Aires
    Posts
    4
    Platform
    XBOX1
    I use it in pure, and I do not feel the friction of the floor on the wheels, nor the pianos, before the update I felt it very well, would you tell me which configuration do you use to test it? thank you, and sorry for the language, I'm Argentine and I'm using the translator, sorry

  7. #7
    Moderator Sankyo's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    The Netherlands
    Posts
    7,007
    Platform
    PC
    Have you guys done a hard reset of the console after the update?
    CPU i7 7700K | RAM Corsair 16GB 2400MHz | GPU Asus GTX1080 Ti OC 11GB | Mobo Asus Strix Z270H | Audio SB Zx @ 5.1/AKG K401 | OS Win 10 x64 | Screen LG 27EA63V-P 27" 1920x1080 | Controllers Fanatec CSW v2.5 + UH, CSP v3, CSS SQ, CSH | Misc TrackIR 4 Pro, Playseat Revolution, DS button box

    With the right to say what you think comes the obligation to think about what you say.
    Don't take life too seriously. No-one gets out alive anyway.

  8. #8
    Rookie
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Buenos Aires
    Posts
    4
    Platform
    XBOX1
    What do you mean with a hard reset? just turn it off and on again?

  9. #9
    GT5 Pilot inthebagbud's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    all over the place like my driving!
    Posts
    1,710
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by Remco Van Dijk View Post
    You automatically conclude that something is broken in the game, but you haven't told us yet what is so 'horrible' about the FFB now, and what you have done to try and fix it?
    Remco there are a few of us noting that ffb has gone different on xbox since patch 3- we have opened 2 or 3 threads about this

    http://forum.projectcarsgame.com/sho...=1#post1442816

    http://forum.projectcarsgame.com/sho...=1#post1442824

    http://forum.projectcarsgame.com/sho...=1#post1442823
    ]CPU:i7 8700K | RAM:Corsair 16GB 3000MHz | GPU:Asus ROG GTX1080 Ti 11GB | Board:Asus Rog Strix Z370-E | Win 10 x64 |
    SEn:Aut | FF:100 | Sho:100 | Abs:50 | dri:0.03 | For:100 | SPr:100 | dPr:Off | brF:100|
    FFB: JS Low Comp 100|50/60|50/40|25 plus anti jolt | RAW 100/77/30/50 |
    Playseat® Alcantara| Fanatec ClubSport Wheel Base V2, Wheel Rim GT, Pedals V3 ,Shifter SQ
    The following user likes this Post: Jezza819


  10. #10
    WMD Member Bavarian Turbo's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Bayern
    Posts
    156
    Platform
    XBOX1 X
    Quote Originally Posted by Remco Van Dijk View Post
    Have you guys done a hard reset of the console after the update?
    I tried everything hard reset, new installation, other USB port, other hard drive (from external to internal) new profile ....

    with the demo zero problems and good force feedback, there must be a bug in 3.0.1
    daSuperDad247 @Xbox Live (my main Platform)
    BavarianTurbo007 @PSN
    Seb007 @Steam

    www.pcars-forum.de

Similar Threads

  1. Am I the only one that has a horrible feedback with the FA ?
    By TX3 StorM in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 18-03-2018, 20:27
  2. [FIXED patch 4.0.1] PS4 Patch 4.00 Error code (CE-34878-0) every time
    By KrypticTMG in forum Technical Help & Support (PS4)
    Replies: 152
    Last Post: 21-02-2018, 10:02
  3. Force Feedback is FIXED !!!! What about lobby search and multiplayer ????
    By ferrhead in forum XB1 - Technical Help & Support
    Replies: 1
    Last Post: 18-06-2015, 11:47
  4. Slow down speedup issue relating to Force Feedback - when fixed?
    By psaunder in forum PC - Technical Help & Support
    Replies: 3
    Last Post: 22-05-2015, 16:13
  5. Fanatec Porsche 911 GT3 RS V2 Settings (fixed)
    By GTsimms in forum PC - Technical Help & Support
    Replies: 0
    Last Post: 09-05-2015, 05:44

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •