Results 1 to 2 of 2

Thread: Setup save bugs

  1. #1
    Banned
    Join Date
    May 2015
    Posts
    608
    Platform
    XBOX1 X

    Setup save bugs

    Still having issues with setups loading properly. Iíve been deleting any old setups I see and still right now at race for sc lights Iím at snetterton and the loading screen for tunes says Iím at brandshatch and my setups keep acting really screwy. Same thing used to happen in pcars 1. It seems to often think that Iím at the previous race location once I get to a career race even though it was fine in practice.

  2. #2
    Banned
    Join Date
    May 2015
    Posts
    608
    Platform
    XBOX1 X
    Just tried doing a complete delete of save from console amd hopefully wiped from cloud. Will report if it still happens.

Similar Threads

  1. won't save a new setup
    By Guy Smiley in forum Technical Help & Support (PS4)
    Replies: 5
    Last Post: 27-12-2017, 05:30
  2. PC - CAR SETUP SAVE BUG
    By dachopper in forum Technical Help & Support (PC)
    Replies: 7
    Last Post: 30-10-2017, 12:15
  3. You have a old Rig? Here is a great Deal 4 you ! Save 150 Bugs !
    By ProjectReen in forum Off Topic Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 23-05-2017, 19:34
  4. [ANSWERED] Where does my car setup go after I save?
    By seek in forum General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 25-09-2015, 21:33
  5. How to save a setup?
    By F1Database in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 25-06-2015, 21:13

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •