Results 1 to 3 of 3

Thread: No more karting tracks!

  1. #1
    Rookie
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    3
    Platform
    PC

    No more karting tracks!

    Today I want to practice drift on Dubai Kartodrome and when I was about to select the track I noticed that all karting tracks are gone! I can only set those when I have GoKart as my vechicle. It’s make me sad because I loved to drift on those short corners :/

  2. #2
    WMD Member Invincible's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Near Frankfurt a.M.
    Posts
    2,511
    Platform
    PC
    If I recall correctly, set up a quick race (not practice because kart tracks don't have pits), select a kart, choose a kart track and after that switch the car to what you really wanted to drive.

    Dunno if it still works, but I know it did some time ago.
    Member of RevolutionSimRacing



    New Rig: Board: Asus Crosshair VI Hero / CPU: AMD Ryzen R7 1700 @3,9Ghz/ GPU: KFA² GTX1080 EX OC / RAM: 16 GB Corsair Vengeance DDR4 @2866 Mhz / PSU: EVGA Supernova G2 850W / HDD: Seagate Barracuda 3Tb / SSD: OCZ ARC100 240 Gb + Crucial MX300 525 GB / Cooler: Corsair H110i / Case: NZXT Phantom 630 / Wheel: Fanatec CSL Elite + Clubsport Pedals V3 Inverted / OS: Win 10 x64 Pro
    The following user likes this Post: tennenbaum


  3. #3
    Superkart Pilot VelvetTorpedo's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Philadelphia area suburbs
    Posts
    377
    Platform
    PC
    I did that the other day with the drift mustang at greenwood kart track. All the kart tracks were missing, so I chose a kart, then chose greenwood, then chose the mustang and loaded it up. THE HUD got weird and I couldnt leave the start line. When I quit out of the session the menu said I was at Le Mans. This was all in free practice mode.

    Click image for larger version. 

Name:	track2.jpg 
Views:	1 
Size:	82.6 KB 
ID:	248628

    Click image for larger version. 

Name:	track1.jpg 
Views:	0 
Size:	81.4 KB 
ID:	248629
    Last edited by VelvetTorpedo; 12-01-2018 at 16:36.
    * HTC VIVE * i5-6600k *ASUS GTX1080 8GB TURBO * Crucial (2 x 8GB) DDR4-2400 * MSI Z170A GAMING M5 * Fanatec CSL Elite * Fanatec Club Sport Pedals v3 * TH8A * Playseat Revolution * Custom Arduino Uno analog handbrake * Helmet Cam *

Similar Threads

  1. Why karting haven't stand ?
    By Tournie_laurent in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 15-10-2017, 00:16
  2. [KNOWN ISSUE] Karting damage bug
    By Ossnott in forum General Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 05-10-2017, 17:06
  3. Karting bug/glitch?
    By johncasty in forum PS4 - Technical Help & Support
    Replies: 2
    Last Post: 10-08-2015, 00:42
  4. Indoor Karting
    By KartKingCorre in forum Feature Suggestions
    Replies: 5
    Last Post: 27-06-2015, 06:23
  5. Helmet Cam while Karting?
    By Dookie Possum in forum Project CARS on Xbox One
    Replies: 8
    Last Post: 13-05-2015, 22:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •