Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28

Thread: Kart tracks

  1. #21
    WMD Member Invincible's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Near Frankfurt a.M.
    Posts
    2,786
    Platform
    PC
    If I recall correctly, set up a quick race (not practice because kart tracks don't have pits), select a kart, choose a kart track and after that switch the car to what you really wanted to drive.

    Dunno if it still works, but I know it did some time ago.
    Member of RevolutionSimRacing



    New Rig: Board: Asus Crosshair VI Hero / CPU: AMD Ryzen R7 1700 @3,9Ghz/ GPU: KFA≤ GTX1080 EX OC / RAM: 16 GB Corsair Vengeance DDR4 @2866 Mhz / PSU: EVGA Supernova G2 850W / HDD: Seagate Barracuda 3Tb / SSD: OCZ ARC100 240 Gb + Crucial MX300 525 GB / Cooler: Corsair H110i / Case: NZXT Phantom 630 / Wheel: Fanatec CSL Elite + Clubsport Pedals V3 Inverted / OS: Win 10 x64 Pro
    The following user likes this Post: tennenbaum


  2. #22
    Superkart Pilot VelvetTorpedo's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Philadelphia area suburbs
    Posts
    567
    Platform
    PC
    I did that the other day with the drift mustang at greenwood kart track. All the kart tracks were missing, so I chose a kart, then chose greenwood, then chose the mustang and loaded it up. THE HUD got weird and I couldnt leave the start line. When I quit out of the session the menu said I was at Le Mans. This was all in free practice mode.

    Click image for larger version. 

Name:	track2.jpg 
Views:	1 
Size:	82.6 KB 
ID:	248628

    Click image for larger version. 

Name:	track1.jpg 
Views:	0 
Size:	81.4 KB 
ID:	248629
    Last edited by VelvetTorpedo; 12-01-2018 at 15:36.
    * HTC VIVE * i5-6600k * ASUS GTX1080 8GB TURBO * Crucial 16GB DDR4-2400 * MSI Z170A M5 * Fanatec CSL Elite w/P1 wheel * Fanatec CS Pedals v3 * Fanatec CS Shifter SQ v1.5 * TH8A analog handbrake * Playseat Evolution *

  3. #23
    Kart Driver Ossnott's Avatar
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    85
    Platform
    PC
    Edit. Wrong forum section.
    Last edited by Ossnott; 22-01-2018 at 15:45.

  4. #24
    Kart Driver Ossnott's Avatar
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    85
    Platform
    PC

    Race on kart tracks??

    Why can't I set up a race on the kart tracks, they are gone from the track list?
    I can select the karting tracks in private testing, but I can't select em in quick race agains AI or in online lobbies!??

  5. #25
    WMD Member David Slute's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Calgary, Alberta
    Posts
    168
    Quote Originally Posted by Ossnott View Post
    Why can't I set up a race on the kart tracks, they are gone from the track list?
    I can select the karting tracks in private testing, but I can't select em in quick race agains AI or in online lobbies!??
    Did you comment without reading any of the prior 19 posts? The answer is there
    Its a bug they are looking into.
    DirtT Tuned Racing
    Steam ID: [DTR] David Slute

    i5 3570k | Corsair 16 GB RAM | SLI EVGA GTX 970 4 GB SSC |Mobo GA-Z77X-UD5H | Samsung Evo 120gb SSD | 2 TB HDD | Corsair 800GS PSU | Windows 10 x64 | Dell 34 " ultrawide 3440 x 1440p | Thrustmaster TX GTE Rim | Fanatec CSR Elite pedals with inversion kit | Buttkicker Gamer

  6. #26
    GT5 Pilot
    Join Date
    May 2015
    Posts
    1,080
    Platform
    PS4
    Quote Originally Posted by Hermanlol View Post
    Today I want to practice drift on Dubai Kartodrome and when I was about to select the track I noticed that all karting tracks are gone! I can only set those when I have GoKart as my vechicle. Itís make me sad because I loved to drift on those short corners :/
    You have to go to Motorsport presets and select karts. After that all the kart tracks will be available again.

  7. #27
    Moderator Konan's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Belgium
    Posts
    9,517
    Platform
    PS4 Pro
    Quote Originally Posted by Ossnott View Post
    Edit. Wrong forum section.
    LOL...merged...
    I NEVER LOSE...I WIN OR LEARN...
    A special thanks to SMS and WMD for putting up with me all these years!
    The following user likes this Post: Ossnott


  8. #28
    Kart Driver Ossnott's Avatar
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    85
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by David Slute View Post
    Did you comment without reading any of the prior 19 posts? The answer is there
    Its a bug they are looking into.
    When I searched I found a thread with 3 or 4 posts for PS4, so I created a new thread that got merged with this.
    The following user likes this Post: David Slute


Similar Threads

  1. Kart tracks in online? Why missing?
    By e270889o in forum General Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 04-12-2017, 12:39
  2. Cars on the Kart tracks?
    By RacingManiac in forum General Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 07-04-2016, 19:48
  3. Cars on kart tracks
    By spazmok in forum PC - Technical Help & Support
    Replies: 6
    Last Post: 11-09-2015, 00:28
  4. Session limitations for kart tracks?
    By Lessen in forum Project CARS on Playstation 4
    Replies: 7
    Last Post: 17-08-2015, 22:58
  5. Driving non karts on kart tracks
    By tux1234 in forum Project CARS on Xbox One
    Replies: 3
    Last Post: 28-05-2015, 22:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •