Results 1 to 5 of 5

Thread: No red lights at start from the grid

  1. #1
    Superkart Pilot KANETAKER's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Guayaquil, ECUADOR
    Posts
    368
    Platform
    PC

    Exclamation No red lights at start from the grid

    Good morning, I would like to report a problem that I have been having in online multiplayer mode in the last 3 months. Each time I achieve the Pole Position and the start of the race is set to start from the starting grid, then it happens that NEVER appear on the screen the red lights of the start light, which has caused it to lose several positions to the start of those races where I can achieve the Pole Position.

    I would like to know if it is a problem that has already been reported, or if it is an isolated case that only happens to a few players, and if so, please tell me how to fix it.

    Thank you.
    The following user likes this Post: Raklodder


  2. #2
    WMD Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Sydney
    Posts
    129
    Platform
    PC
    It appears to be intermittent, i have had it when starting 2nd and 3rd.. It appears to be random, but you get no lights (The rest of the field does) - or most of them.

    Our league had it the other night 2 of us didnt get lights the rest did. (I suspect its a syncing issue), when its syncing all the drivers. Not sure if its on the SMS list, however if not it should be.

    That said, when all drivers are in the same country / region (ie low pings), we dont seem to get it.. only when internationals (Or high pings) come into play.. Hence why i think its syncing failure to some players.
    CPU : I7-7700k, 16gb Gskill 3200 DDR4 Ram. GTX 1070
    3x27" AOC Monitors, G29, with custom perfect pedal mod.
    The following user likes this Post: hkraft300


  3. #3
    Kart Driver
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    22
    Platform
    PC
    I had this bug today in online races too, 25 people and alot people crashing into each other. I hope this bug got fixed.
    Skylake i7-6700K @ 4700 MHz |Gigabyte-Z170X-UD3 | 2x8GB DDR4 G.Skill RipJaws 2800MHz | EVGA 1080 SC | 1xSDD Samsung 830 (256 GB) + 1xM.2 Samsung 960 Evo (512GB) + 1xHDD (3TB) | Creative X-Fi Titanium |Denon DD 5.1 Reciever + AKG K612 Pro| Acer Predator GN-246HL (1ms, 144Hz)| Reckhorn A-408 + 2xBass-Shaker | Fanatec Porsche 911 GT3RS V2 + Clubsport Pedals V3 inverted | Oculus Rift CV1 + Touch + 3 Sensoren
    The following user likes this Post: Raklodder


  4. #4
    WMD Member satco1066's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Graz, Austria
    Posts
    780
    Platform
    PC
    System Shuttle SX79 | CPU i7 4930k @ 3.4 GHz | RAM 16GB 1600MHz | GPU GTX1080 8GB OS Win 10 pro x64 V1703 | Screen Samsung KU6179 4k 49" / ACER H6220BD projector
    Base Thrustmaster T500 | Rim 458TX, GTE, T500RS Rim, F1 | Pedals TM T3PA pro | Gearshifter TM T8HA | Button Box BBJ SimRacing 30F pro series
    HMD Oculus CV1
    Devil's Core Project Cars Team ( german language )
    Facebook: https://www.facebook.com/devilscorede/
    Closed Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/941216635916992/
    STEAM: http://steamcommunity.com/groups/devils-core/


  5. #5
    Superkart Pilot KANETAKER's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Guayaquil, ECUADOR
    Posts
    368
    Platform
    PC

    Exclamation

    Quote Originally Posted by satco1066 View Post
    It is possible that my problem is indeed due to the fact that I entered a game and the host disconnects during the classification and the game assigns me as the new host.

    http://forum.projectcarsgame.com/sho...nherited-Lobby

    Do you know if the problem is already being fixed for a future patch in this 2018?

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 30-12-2017, 18:38
  2. Grid Lights
    By Blunt RS in forum Feature Suggestions
    Replies: 0
    Last Post: 07-05-2016, 02:08
  3. Please Delete
    By Blunt RS in forum XB1 - Technical Help & Support
    Replies: 17
    Last Post: 28-01-2016, 12:05
  4. Please Delete
    By Blunt RS in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-01-2016, 20:12
  5. Starting grid lights are too easy to jump
    By Bouyo in forum General Discussion
    Replies: 59
    Last Post: 27-07-2015, 16:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •