Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Man, I can't believe we still have this bug...

  1. #11
    Kart Driver
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    50
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by MartinMWWebb View Post
    Why have you not provided the Devs with the fix then?
    Seriously? Your ancient hotmail account gives you more up to date than the list of lobbys do. There's nothing new or revolutionary needed. Ask the server and read the bloody reply. there. done. Don't buffer what it was doing 10-15 minutes ago and guess that it's doing the same.

  2. #12
    Banned
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    382
    Platform
    PS4 Pro
    It's amazing how all the people trying to defend unfixed bugs never complain when SMS get around to fixing them, LOL

  3. #13
    WMD Member Scott Coffey's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Asheville, North Carolina
    Posts
    249
    Platform
    PC
    Wish this one were fixed.
    Intel i7-2600k quad core @ 4.4GHz | Asus P8Z68-V LE | 4x4GB Crucial Ballistix DDR3 1600 | Asus GTX 1080Ti 11GB | Steelseries Siberia 350 headphones |500 GB Samsung 850 Evo SSD | 256 GB Samsung 850 Evo SSD | 4TB WD Green HD | 1TB WD Red HD | Windows 10 Pro 64-bit | Logitech G27 with Nixim brake mod | Asus PG279Q 27" IPS G-Sync monitor @ 2560 x 1440 | TrackIR 5 + TrackClip PRO

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •