Results 1 to 7 of 7

Thread: Photomode bug?

  1. #1
    Kart Driver
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    22
    Platform
    PC

    Photomode bug?

    Is it the way to get rid of this glitches? (Please check the imgur link ) It appears on low shutter speed only

    Sorry for the link, but I have to small amount of posts to post photo

    https://i.imgur.com/Y1SANIA.jpg

  2. #2
    Superkart Pilot
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    322
    Platform
    PC
    Its like this for a while. Started at 1.3 patch iirc.
    The following user likes this Post: VaderV1


  3. #3
    Kart Driver
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    22
    Platform
    PC
    Unfortunately yes :/ Less than 1/130 in shutter speed and this appears

  4. #4
    Superkart Pilot MaXyM's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Prague
    Posts
    991
    Platform
    PC
    Is it only photomode issue? I can see such glitch replaying replays. For reference I have I replay from GT3 race on Daytona Road Course
    MSI Z270 Tomahawk | i5 7600K@4.9GHz | 16GB RAM | Scythe Mugen 4 PCGH | MSI GTX1080Ti + Accelero Xtreme IV | HTC Vive | TX+custom wheel+t3pa Pro | custom cockpit

  5. #5
    Superkart Pilot Ofnir4's Avatar
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Alps
    Posts
    734
    Platform
    XBOX1
    Yeah, I have that issue in replays too, COTA on the backstraight.
    My body is 40% caustic humor, 40% sarcasm, 20% devoid of any emotion. My gamertag is the same as my username, I'm not that original.

    Delusional : holding idiosyncratic beliefs or impressions that are contradicted by reality or rational argument |Deluded : deceived by false beliefs.

  6. #6
    Kart Driver
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    22
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by MaXyM View Post
    Is it only photomode issue? I can see such glitch replaying replays. For reference I have I replay from GT3 race on Daytona Road Course

    tbh I don't use too much replays, and I didn't notice this bug there
    Last edited by VaderV1; 07-03-2018 at 17:30.

  7. #7
    WMD Member jan.ringas's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Münster
    Posts
    37
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by Ofnir4 View Post
    Yeah, I have that issue in replays too, COTA on the backstraight.
    I noticed it in replays showing the car driving on the Döttinger Höhe (Nordschleife/Nürburgring Combined), as well.
    CPU: AMD FX-8350 | GPU: XFX AMD RX580 8GB GTS Black Edition | Mainboard: Gigabyte GA-990FXA-UD3 | RAM: Corsair Vengeance Black 24GB DDR3 PC3 1600 | Peripherals: LG 34UM67-P 21:9 (Monitor) | T300 RS (Wheel) | T3PA-PRO (Pedals) | TH8A (Shifter) | Playseat Challenge (Playseat)

Similar Threads

  1. Clearance in photomode
    By eracny in forum Technical Help & Support (PC)
    Replies: 17
    Last Post: 03-12-2017, 08:42
  2. [ANSWERED] Photomode Am I missing something?
    By ccughostdk in forum General Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 04-10-2017, 18:38
  3. ps4 photomode question
    By rik19 in forum Project CARS on Playstation 4
    Replies: 0
    Last Post: 27-12-2015, 13:16
  4. Wheel & Photomode
    By Northlander in forum PS4 - Technical Help & Support
    Replies: 5
    Last Post: 18-06-2015, 07:56
  5. photomode and TX
    By Bulltwinkle in forum XB1 - Technical Help & Support
    Replies: 0
    Last Post: 30-05-2015, 04:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •