Results 1 to 4 of 4

Thread: Telemetry app question

  1. #1
    Kart Driver
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    5
    Platform
    PC

    Telemetry app question

    Is there an app which allows you to view telemetry information overlaid on top of a replay of the lap? By telemetry I mean tyre temps & pressures, suspension travel, wheel rotation speed and so on. It doesn't need to be free.

    Z1 looks interesting but I'm not sure it does a replay overlay.

  2. #2
    GT4 Pilot F1_Racer68's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Canadian Tire Motorsports Park (Mosport)
    Posts
    2,156
    Platform
    PC
    You can sort of do this with Z1.

    It will require the use of some video recording software. I personally use OBS.

    Z1 Analyzer allows you to have live telemetry. I set OBS up to where Z1 Analyzer is the main portion of the canvas and a smaller capture of the on board footage while I drive.

    I then record and review the video post test session. It's not perfect by any means, but it's what workss for me..... For now....

    VRHive used to support this as well for pC1. Not sure of it's status now.
    CanAm Virtual Racing League - League President Twitter: @canamvrl @F1_Racer68
    System Specs
    CPU - AMD FX-8370 w/Wraith Cooler MoBo - GB-78LMT-USB3 (Rev 6.0) RAM - 24GB 1600 DDR3, Video - Zotac GTX1060 AMP! 6GB DDR5, OS - Win10 Pro 64bit, SSD - Corsair 240GB Force LE, Controller - Fanatec CSW v2.5, CSL Elite LC Pedals, DIY Button Box, G27 Shifter (USB) Monitor - Samsung UN28H4000AF 28" LED x3

  3. #3
    Kart Driver
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    5
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by F1_Racer68 View Post
    Z1 Analyzer allows you to have live telemetry. I set OBS up to where Z1 Analyzer is the main portion of the canvas and a smaller capture of the on board footage while I drive.
    Thanks for this.

    Do you mean that you're running pcars 2 in windowed mode and having Z1 running on the screen as well? Or that Z1 is running but hidden while recording but somehow makes it into the recorded version when you play it back?

  4. #4
    GT4 Pilot F1_Racer68's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Canadian Tire Motorsports Park (Mosport)
    Posts
    2,156
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by Tripper View Post
    Thanks for this.

    Do you mean that you're running pcars 2 in windowed mode and having Z1 running on the screen as well? Or that Z1 is running but hidden while recording but somehow makes it into the recorded version when you play it back?
    Z1 runs behind pcars. No windowed mode. OBS allows you to arange multiple sources into a single recording.
    CanAm Virtual Racing League - League President Twitter: @canamvrl @F1_Racer68
    System Specs
    CPU - AMD FX-8370 w/Wraith Cooler MoBo - GB-78LMT-USB3 (Rev 6.0) RAM - 24GB 1600 DDR3, Video - Zotac GTX1060 AMP! 6GB DDR5, OS - Win10 Pro 64bit, SSD - Corsair 240GB Force LE, Controller - Fanatec CSW v2.5, CSL Elite LC Pedals, DIY Button Box, G27 Shifter (USB) Monitor - Samsung UN28H4000AF 28" LED x3

Similar Threads

  1. Telemetry question
    By RookieRaceline in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 20-12-2017, 17:46
  2. Telemetry question.
    By zzjorzz in forum General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 13-11-2017, 18:17
  3. Replay Telemetry Question
    By BannockMille in forum General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 01-12-2015, 16:16
  4. Telemetry Question
    By WhoosierGirl in forum The Garage - Car Setup Talk
    Replies: 20
    Last Post: 04-09-2015, 00:37
  5. Telemetry question
    By Shoeshear in forum PS4 - Technical Help & Support
    Replies: 7
    Last Post: 09-07-2015, 03:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •