Results 1 to 2 of 2

Thread: Getting crew chief to work with consoles

  1. #1
    Superkart Pilot
    Join Date
    May 2015
    Location
    NSW
    Posts
    101
    Platform
    XBOX1 X

    Getting crew chief to work with consoles

    Can anyone point me in the direction of instruction on how to get it working.
    I want to run it on a netbook next to me

    Thanks

  2. #2
    GT3 Pilot
    Join Date
    May 2015
    Location
    Florianópolis
    Posts
    4,996
    Platform
    XBOX1
    Quote Originally Posted by StuWard75 View Post
    Can anyone point me in the direction of instruction on how to get it working.
    I want to run it on a netbook next to me

    Thanks
    Make sure your laptop is in the same network as your console. Open crew chief, on the right side on the game list, select Project Cars (network data). Press start application.
    On your console game go to settings, gameplay, set udp to 3 or 5.
    If you are running Windows 10, you can also run vHud and vrhive at the same time with crew chief. They are both free too...
    Last edited by TheReaper GT; 16-01-2016 at 11:57.

Similar Threads

  1. Question: Crew Chief App
    By Haiden in forum Project CARS on Playstation 4
    Replies: 0
    Last Post: 09-01-2016, 17:22
  2. pCars vHUD and Crew Chief
    By BreadedVirus in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 02-01-2016, 14:10
  3. PCars dash or Crew Chief? Or both!
    By deedub777 in forum Project CARS on Playstation 4
    Replies: 87
    Last Post: 01-01-2016, 04:14
  4. Anyone want to try a new race engineer / crew chief?
    By mr_belowski in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 25-09-2015, 15:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •