Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Headlight flash

  1. #1
    WMD Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Germany
    Posts
    19

    Headlight flash

    Is there a Headlight flashing button ingame to overtake in endurance race?

  2. #2
    WMD Member Invincible's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Near Frankfurt a.M.
    Posts
    3,757
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by McNeil View Post
    Is there a Headlight flashing button ingame to overtake in endurance race?
    No there isn't. But on PC at least you can script a Macro.
    Member of RevolutionSimRacing



    New Rig: Board: Asus Crosshair VI Hero / CPU: AMD Ryzen R7 1700 @3,9Ghz/ GPU: KFA² GTX1080 EX OC / RAM: 16 GB Corsair Vengeance DDR4 @2866 Mhz / PSU: EVGA Supernova G2 850W / HDD: Seagate Barracuda 3Tb / SSD: OCZ ARC100 240 Gb + Crucial MX300 525 GB / Cooler: Corsair H110i / Case: NZXT Phantom 630 / Wheel: Fanatec CSL Elite + Clubsport Pedals V3 Inverted SOLD / OS: Win 10 x64 Pro

  3. #3
    Superkart Pilot
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Wollongong
    Posts
    211
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by Invincible View Post
    No there isn't. But on PC at least you can script a Macro.
    Sorry for the stupid question, but how do you do this?

  4. #4
    WMD Member Invincible's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Near Frankfurt a.M.
    Posts
    3,757
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by Brado23 View Post
    Sorry for the stupid question, but how do you do this?
    Idk to be honest But I know for a fact that some people have done it. Maybe someone can chime in and give advice on how to do it.
    Member of RevolutionSimRacing



    New Rig: Board: Asus Crosshair VI Hero / CPU: AMD Ryzen R7 1700 @3,9Ghz/ GPU: KFA² GTX1080 EX OC / RAM: 16 GB Corsair Vengeance DDR4 @2866 Mhz / PSU: EVGA Supernova G2 850W / HDD: Seagate Barracuda 3Tb / SSD: OCZ ARC100 240 Gb + Crucial MX300 525 GB / Cooler: Corsair H110i / Case: NZXT Phantom 630 / Wheel: Fanatec CSL Elite + Clubsport Pedals V3 Inverted SOLD / OS: Win 10 x64 Pro

  5. #5
    Moderator+WMD 1/2 Member Siberian Tiger's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Rafz, Switzerland
    Posts
    2,028
    Platform
    PC
    Something like this for example:

    https://sourceforge.net/projects/autokeypresser/
    Member Status: WMD 1 Senior x3 / WMD2 Gold
    Portable System: Dell XPS 17 Notebook CPU: Intel Core i7-2670QM @2.2 GHZ , RAM: 8GB, GPU: NVIDIA GForce GT555M, HDD: WD 2.5" Notebook 500GB, OS: Windows 7 64-bit,Wheel: Logitech G25, Sound: NVidia Onboard Soundcard
    Gaming System AsRock Z77 Extreme 4 / i7 7700K with Antec H2o 920 Liquid Cooling System / PSU: Be Quiet! Straight Power E9 680W / GPU: MSI Gaming GTX1070 (OC) / RAM: 16GB (4x4GB) Corsair Vengeance / SSD: 250GB Samsung Basic 840 / HDD: 1TB WD Caviar Black / OS: Windows 7 64-Bit / Wheel: Thrustmaster T500RS - Standart GT Rim / Monitor: Epson EH-TW3200 Homecinema 16:9 Full HD Beamer / RacingSeat: Playseat with some Modifications...
    The following 2 users likes this Post: Brado23, Invincible


  6. #6
    WMD Member Leper Messiah's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Midlands
    Posts
    580
    Platform
    PC
    Wouldn't it be awesome if they could get some sort of Ai behaviour linked to this? So you could warn a slower car and they maybe slightly yield, or maybe stress the car ahead into a mistake?!! <dreams>
    Intel Core i5 3570K @3.80ghz - GTX1060 6gb - 8GB ram - Win 7 64bit - 26"LCD tv 1360x768, dx11 - Fanatec CSR wheel, CSR elite pedals FW756 driver 205
    "something, something, something....darkside"
    The following user likes this Post: APR193


  7. #7
    Banned
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Perth, West Oz
    Posts
    45
    Platform
    PC
    Brado, You can use Voice Attack software if you have it, just map joystick buttons, if you don't have it you should have it it's the ducks nuts for racing games.

  8. #8
    Superkart Pilot CodeCmdr's Avatar
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    108
    Platform
    PS4
    Would be nice if SMS would rework the "activate headlight" button/function to:

    - Hold for 1 sec to activate/deactivate
    - Click to flash

  9. #9
    WMD Member Invincible's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Near Frankfurt a.M.
    Posts
    3,757
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by CodeCmdr View Post
    Would be nice if SMS would rework the "activate headlight" button/function to:

    - Hold for 1 sec to activate/deactivate
    - Click to flash
    Wouldn't it make more sense the other way around? Hold for flash, short for switching on/off
    Member of RevolutionSimRacing



    New Rig: Board: Asus Crosshair VI Hero / CPU: AMD Ryzen R7 1700 @3,9Ghz/ GPU: KFA² GTX1080 EX OC / RAM: 16 GB Corsair Vengeance DDR4 @2866 Mhz / PSU: EVGA Supernova G2 850W / HDD: Seagate Barracuda 3Tb / SSD: OCZ ARC100 240 Gb + Crucial MX300 525 GB / Cooler: Corsair H110i / Case: NZXT Phantom 630 / Wheel: Fanatec CSL Elite + Clubsport Pedals V3 Inverted SOLD / OS: Win 10 x64 Pro
    The following user likes this Post: APR193


  10. #10
    Superkart Pilot CodeCmdr's Avatar
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    108
    Platform
    PS4
    Quote Originally Posted by Invincible View Post
    Wouldn't it make more sense the other way around? Hold for flash, short for switching on/off
    So holding down the button would flash repeatedly at a fixed interval until one lets go? Yeah, I guess that would work too. How is it done with real race cars? Do the drivers press-and-hold, or do they control every flash with a button-press?

Similar Threads

  1. change headlight color
    By AbeWoz in forum The Paint Shop - Car Painting & Designs
    Replies: 3
    Last Post: 07-06-2016, 20:20
  2. Headlight colour
    By BatteredSav in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 17-06-2015, 09:56
  3. Rapid Flash Light
    By Viper2k1 in forum Feature Suggestions
    Replies: 1
    Last Post: 17-05-2015, 09:31
  4. Headlight "Flash" for future update?
    By kilotango in forum Feature Suggestions
    Replies: 15
    Last Post: 15-05-2015, 23:47
  5. Pitcrew won't fix my headlight?
    By jann8372 in forum General Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 09-05-2015, 22:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •