Results 1 to 5 of 5

Thread: Why do I have to keep rebinding my xbox 360 controls every time I start the game?

  1. #1
    Kart Driver
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    36
    Platform
    PC

    Why do I have to keep rebinding my xbox 360 controls every time I start the game?

    Hi
    When I start the game, my xbox 360 settings are already mapped, but they do not respond unless I go to settings and rebind them all.

    Any idea?
    Thanks

  2. #2
    WMD Member Mahjik's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Kansas City, MO
    Posts
    8,700
    Platform
    PC
    Wired or wireless?
    Intel i7-4790K @4.4GHz | 16gb ram | ZOTAC GeForce GTX 1080 | 5040x1050 | Windows 8.1 64-bit | Thrustmaster TX Servo Base | Thrustmaster TH8A Shifter
    ProtoSimTech PT-1 Pedals | rSeat Evo V2 | Front/Rear Transducers | SimVibe | Black Max II Button Controller | Sennheiser PC 360 Headset


    Forum Rules
    PC2 FAQ & Tips

  3. #3
    Kart Driver
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    36
    Platform
    PC
    Wired

  4. #4
    WMD Member Mahjik's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Kansas City, MO
    Posts
    8,700
    Platform
    PC
    Quote Originally Posted by theVenerable View Post
    Wired
    Do you unplug it from the PC when not using it or is it plugged in 24/7?
    Intel i7-4790K @4.4GHz | 16gb ram | ZOTAC GeForce GTX 1080 | 5040x1050 | Windows 8.1 64-bit | Thrustmaster TX Servo Base | Thrustmaster TH8A Shifter
    ProtoSimTech PT-1 Pedals | rSeat Evo V2 | Front/Rear Transducers | SimVibe | Black Max II Button Controller | Sennheiser PC 360 Headset


    Forum Rules
    PC2 FAQ & Tips

  5. #5
    Moderator GTsimms's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Louisiana
    Posts
    1,709
    Platform
    PC
    Tried reset to default under Control Scheme. You can also delete controller profile on the mydocuments Project CARS 2 folder!
    PC Win 10 Home 64bit ASUS Prime Z270-A/i7 7700K 4.5 GHz, 32 GB GSKILL Trident White 3200, EVGA SC GTX 1070 (MSI AfterBurner 109/89/124/425) Oculus Rift CV1 (VR Cover for eyewear)
    Monitor LG 29" Ultrawide 2560x1080
    Steam, Origin, Uplay, and Epic (GTsimms)

    Primary Fanatec: CSW 2.5, V3 Pedals w/performance kit, R300 w/CSL hub, R330 w/Xbox hub & APMs and Formula V2 w/APMs, Handbrake v.1.5, and button caps
    Secondary Wheels: T300 w/T3PA Pro (Sparco Rally and F1), T150 (2x), CSR, & GT3 RS V2 w/CSR pedals

    Other wheels used in the past Logitech G25, DFGT (3x), MOMO, and Driving Force (GT3 A-Spec).

Similar Threads

  1. G29 Wheel settings not loading (resetting) every time I start the game.
    By TonyTurbo78 in forum PC - Technical Help & Support
    Replies: 4
    Last Post: 20-01-2017, 13:13
  2. Is the Race Start Time and/or Time Progression bugged?
    By moogleslam in forum PC - Technical Help & Support
    Replies: 1
    Last Post: 19-06-2015, 17:19
  3. Please Help: game boots up but won't progress past start screen Xbox One
    By amsterdamknight in forum XB1 - Technical Help & Support
    Replies: 24
    Last Post: 03-06-2015, 07:28
  4. [RESOLVED - START LOGITECH PROFILER FIRST] Game will not start.
    By RichS77 in forum PC - Technical Help & Support
    Replies: 16
    Last Post: 29-05-2015, 12:42
  5. Consoles: Rebinding Controls too restrictive
    By ThreeAngryOwls in forum General Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 22-05-2015, 19:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •